• 瀏覽: 27,950
  • 回覆: 343
+13
一早截亞差,臭雞賓、臭雞印尼、巴基躝坦航班啦,每日新增二十萬確診,呢d帶毒畜生遺害人間一早應該禁止入境

引用:
原帖由 賭爸 於 2021-4-19 06:10 PM 發表

更容許放寛幾日
黑醫護冇人出聲
出聲都沒用。
大眾說話,班管理層聽不入耳了。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-4-18 01:32 PM 發表
  (星島日報報道)政府本月初放寬來港人士強制檢疫限制,批准低及中風險地區已接種疫苗來港人士,減少七天檢疫期,但從菲律賓及英國高風險地區抵港

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/none/f85e0b29db4f5755b5504382ce09b316/stheadline/news_res/2021/04/18/342071/i_src_043181955.jpg
人哋早早唔禁,自己又邊度都比人禁!呢個政府好波

引用:
原帖由 snooboy 於 2021-4-19 12:45 PM 發表

卒之叻過澳門一次,直頭禁三哥同賓賓入境
人地澳門即刻果斷增加外來高風險機至少28日隔離
點解港府重係21日架,唉,呢個癈港苦👎👎👎

停飛香港14日咁短時間有乜用🤪
而家講緊一日印度27萬新確診,係完全失控啊😩

引用:
原帖由 luckystars 於 2021-4-19 07:15 PM 發表

人地澳門即刻果斷增加外來高風險機至少28日隔離
點解港府重係21日架,唉,呢個癈港苦👎👎👎

停飛香港14日咁短時間有乜用🤪
而家講緊一日印度27萬新確診,係完全失控啊😩
到時可以加長,限聚令都係多次續期,咁又唔洗詐佢形嘅

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-4-19 07:48 AM 發表
將檢疫增加至90曰,又可以幇D酒店

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-4-19 07:48 AM 發表
將檢疫增加至90曰,又可以幇D酒店
呢個都係辦法之一, 夠膽你就嚟

引用:
原帖由 kobe36 於 2021-4-19 06:14 PM 發表
一早截亞差,臭雞賓、臭雞印尼、巴基躝坦航班啦,每日新增二十萬確診,呢d帶毒畜生遺害人間一早應該禁止入境
天竺早應用核能進行消毒

香港政苦完夢以賞

引用:
原帖由 井底一理想 於 2021-4-19 02:16 PM 發表
應該禁止高風險地區的人來港,特別是像印這樣對疫情不負責的國家!
天竺根本沒有心思去抗疫,因為沒有民族覺醒

引用:
原帖由 supertom123 於 2021-4-18 02:31 PM 發表
今日確診數字都30單, 29輸入, 1單本地, 其實數字都證明左咩事, 政府應該禁止印度航空飛來香港, 同埋最近印度攪大型活動, 之前單日20萬確診, 來緊數字會上升, 比佢師傅更青出於藍, 佢師傅都係7,8萬, 但打左針都仲咁高.

香港要果斷切斷任何有機會傳入變種既漏洞, 尤其老尾, 印度,英國, 巴西呢D, 1單入左來都好大獲.
我係深藍,但對呢個廢政府嘅做法真係無言,一早就要禁來港

引用:
原帖由 石破天驚 於 2021-4-18 02:29 PM 發表
明顯印度佬做假檢測報告 用詭計呃上飛機嚟香港嚟醫病 到時又走數 香港什麼時候變成南亞裔嘅天堂 罪犯走嚟香港繼續犯罪申請難民保護 窮鬼嚟香港醫病跟住走數 政府公佈一下近一年南亞裔在公立醫院走數嘅數目是多少呢? 最扒街帶住病毒周圍傳染播毒 香港防疫就是笑話!!
如果檢測無做假就成個印度疫情已經失控

呢D扑街三哥叉。累街坊。X佢老母雞

個癲婆害到香港人雞鴨血,民不聊生,百業蕭條死後一定落一百層地獄
https://www.youtube.com/watch?v=6e2t9bgtzrg

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]