• 瀏覽: 11,614
  • 回覆: 175
+5
新冠肺炎疫情未止,消息指今日(18日)新增約30宗確診個案,其中29宗為輸入病例,1宗屬本地相關個案。截至昨日(17日)

29 宗輸入都夠膽死?! 政府好封咁D 國家啦.

一係封關, 一係打左疫苗先比入港. 米成日等人鬧先做野.

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210418/bkn-20210418114125139-0418_00822_001.html

今增約30宗確診..........................復活節後遺症??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 18/4/2021 13:06 發表
今增約30宗確診..........................復活節後遺症??
其中29宗為輸入個案, 又關復活節咩事。

香港人就死守。外面就千哩送毒。

輸入群組!

有機會係因為之前隔離檢疫時驗唔到走左出去,所以補鑊再驗清楚D,結果真係搵到一批。

但係,按呢個假設去諗,唔知有幾多人走左出社區 ...

D黃人仲唔打疫苗, 真係等中招

死都唔肯禁印度巴基斯坦等地

死黑醫仲唔叫封關,仲唔罷工救港

引用:
原帖由 falconV8 於 2021-4-18 01:08 PM 發表

其中29宗為輸入個案, 又關復活節咩事。
全世界得香港有復活節 ⋯⋯

引用:
原帖由 每一天望海 於 2021-4-18 01:22 PM 發表
死黑醫仲唔叫封關,仲唔罷工救港
唔係大陸,封嚟無炒作價值
月尾又去機場歡迎2班來自大淫帝角回港嘅。。。

引用:
原帖由 cskch 於 2021-4-18 01:02 PM 發表
新冠肺炎疫情未止,消息指今日(18日)新增約30宗確診個案,其中29宗為輸入病例,1宗屬本地相關個案。截至昨日(17日)

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210418/photo/bkn-20210418114125139-0418_00822_001_01b.jpg?20210418122659

29 宗輸入都夠膽死?! 政府好封咁D 國家啦.  ...
阿叉湧港

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-18 01:06 PM 發表
都話只有 1 宗是本地,其他是輸入。

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2021-4-18 01:32 PM 發表

唔係大陸,封嚟無炒作價值
月尾又去機場歡迎2班來自大淫帝角回港嘅。。。
仆街政府,仲要話縮短隔離

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2021-4-18 01:32 PM 發表

阿叉湧港
人地係香港居民有香港身份証架

而家其實最緊急嘅 係如果變種病毒真係超過21日空窗期 應該加到28日 如果外國檢測不力 就應該停止航班 政府做嘢應該要快啲

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]