• 瀏覽: 66,253
  • 回覆: 293
  • 追帖: 1
+10
太子站冇死人都作到死咗好多人,香港作者多的是

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-18 11:07 AM 發表
24歲女子石樂蕎(Dawn)周四(15日)離家後不知所蹤,家人在電腦發現她曾搜尋有關飛鵝山自殺崖的行山路線,懷疑她前往該處行山。行山人士在鵝肚棧........

消防所尋獲屍體是否石小姐,還須進一步查驗,希望石小姐仍然平安在生。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/613651/直播-24歲少女失蹤三日-消防飛鵝山尋獲一具屍體-嘗試證實身份
可恥的標題黨

陰暗落雨天根本唔適合行呢條線

Rip ,黃絲又有得炒作做文宣,又會話比人滅口,之後又黎過418上飛鵝山

引用:
原帖由 pt1997 於 2021-4-18 12:45 PM 發表
太子站冇死人都作到死咗好多人,香港作者多的是
最岸鳩有七頭相信垃圾黃漬文宣, 走去又拜又叫又接花, 低九能

引用:
原帖由 medp111 於 2021-4-18 12:23 PM 發表
如果兩年前呢單新聞又屈9警察謀殺/老強。
你估而家唔屈得。。。。

又係受黑暴影響的少女😨

樓主快啲改標題啦!根本就喺度造謠!嗰個都唔係屍體!

引用:
原帖由 錢太多4 於 2021-4-18 11:17 AM 發表
鬼王聰話佢入咗結界
嗰條路線日日都咁多人行

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-18 11:07 AM 發表
24歲女子石樂蕎(Dawn)周四(15日)離家後不知所蹤,家人在電腦發現她曾搜尋有關飛鵝山自殺崖的行山路線,懷疑她前往該處行山。行山人士在鵝肚棧........

消防所尋獲屍體是否石小姐,還須進一步查驗,希望石小姐仍然平安在生。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/613651/直播-24歲少女失蹤三日-消防飛鵝山尋獲一具屍體-嘗試證實身份
經一輪搜索後確定該物體只是背囊及風褸,並不是屍體,搜救行動繼續。

只是風褸,又作到屍體,報假新聞。
嚇能死D家人。

假新聞想嚇屎佢屋企人咩

引用:
原帖由 montejo 於 2021-4-18 11:32 AM 發表

新聞已經改了……非屍體
而家啲記者中文越來越差,不知所謂!

而家揸住個手機就係妓者!只要腦殘盲反正苦同識講歪理夠 無恥!八歲至一百歲都請!

累人累物

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]