• 瀏覽: 3,359
  • 回覆: 61
+7
俄羅斯反對派領袖納瓦爾尼在獄中絕食18日,醫生指他若得不到適當治療,會在幾日內死亡。

納瓦爾尼的醫生周六表示,驗血結果顯示,納瓦爾尼體內鉀含量急劇升高,可導致心臟停頓及破壞腎功能,指他可能隨時死亡。納瓦爾尼絕食抗議近三周,指獄方未有為他的嚴重背痛和腿部痛楚提供恰當治療。

納瓦爾尼周五指,獄方威脅若不停止絕食,便會用緊身衣將他綁起,強迫餵食。44歲的納瓦爾尼被指違反假釋條件,判監兩年半。

為剎停北溪2號
美國要有自己個臥底餓死

新聞來源連結:
https://news.tvb.com/world/607b6c95335d19fe67dca7e4/納瓦爾尼獄中絕食18日-醫生指其健康急劇惡化瀕死

普京唔在乎.

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-4-18 08:13 AM 發表
普京唔在乎.
拜登都唔在乎

肥佬黎表示係赤柱一日食足3餐, 伙食唔錯

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-4-18 08:13 AM 發表
普京唔在乎.
美國歐洲人非常在乎。希望呢條狗早D死,咁樣就可以發大呢玩。
普京當然在乎,唔會俾佢死,最多搞到佢唔生唔死。

買重佢又唔死得!

條友都系冇燃用.

呢類新聞就應該post多啲啦,等班犯民睇下點叫絕食,香港果班廿四小時仲要接力,又牛奶又雞湯,真係絕幾年都未必有事呀

好多人絕食幾個月都無事,18日好少啫!

引用:
原帖由 CHORYAT 於 2021-4-18 09:17 AM 發表
呢類新聞就應該post多啲啦,等班犯民睇下點叫絕食,香港果班廿四小時仲要接力,又牛奶又雞湯,真係絕幾年都未必有事呀
傷講個啲接力絕幾年會 營養過剩🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2021-4-18 09:21 AM 發表

傷講個啲接力絕幾年會 營養過剩🤔🤔
香港民主之父黃之鋒
佔中期間絕食
在偷飲汽水偷食餅乾後
身體不適送院搶救

引用:
原帖由 maygii 於 2021-4-18 09:25 AM 發表

香港民主之父黃之鋒
佔中期間絕食
在偷飲汽水偷食餅乾後
身體不適送院搶救12267885
當時應該係餅乾+氣水在胃部發漲難受🤔🤔

放心,廢老陳伯絕食都死唔去

千祺唔好迫佢食嘢,西方偽君子會話係種族滅絕😂

綁住玩人形蜈蚣就解決

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]