• 瀏覽: 20,560
  • 回覆: 276
+15
重點係過幾日死又唔計,過1星期死又唔計,計返死人多過10倍。

引用:
原帖由 bondinhk 於 2021-4-18 10:16 AM 發表

重點係有79人死, 乜唔係100%防重症死亡咩?
你的重點太方唐了!香港打針都死人啦!就說流感也死人啦!你米以為科興打了就有100%防死。之前巴西試時米又係有死,只不過科興為了金錢利益,不認之麻!盲毛!
總之,文匯之則文章就是曲線稱讚輝瑞了得,問你死未!哈哈哈!

老尾肺炎疫苗啲保護力真係高

要求色放泥廁鷹等佢返尾角!等佢為尾角而戰啦……

引用:
原帖由 前晚大牛 於 2021-4-18 09:07 AM 發表

x2
這種心態才為之正常。

引用:
原帖由 電梯真空的筍盤 於 2021-4-18 10:24 AM 發表

你的重點太方唐了!香港打針都死人啦!就說流感也死人啦!你米以為科興打了就有100%防死。之前巴西試時米又係有死,只不過科興為了金錢利益,不認之麻!盲毛!
總之,文匯之則文章就是曲線稱讚輝瑞了得,問你死未!哈哈哈!
不是我說百分百防重症死亡, 係BioNtech 自己公佈的數據.

引用:
原帖由 bondinhk 於 2021-4-18 10:29 AM 發表

不是我說百分百防重症死亡, 係BioNtech 自己公佈的數據.
這不是文章重點,你米轉移視線啦!

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-4-18 10:30 AM 發表

低制中國跟飲東江水,黃屍講下野,轉行飲日本核廢水啦
低制iPhone, Samsung,藍人講下野

引用:
原帖由 電梯真空的筍盤 於 2021-4-18 10:30 AM 發表

這不是文章重點,你米轉移視線啦!
睇新聞要睇全面, 不是人寫你讀就等如知.

引用:
原帖由 沈默獅子 於 2021-4-18 10:07 AM 發表
証明美國疫苗好極有限,一啲保護都冇,仲話有90%免疫力,係作大定為左銷售好賣廣告。
一直以來我們接種的流感疫苗,冇人會講接種了,便不會患流感,只是就算患流感變重証機會大幅下降,現在最新的肺炎也是一樣,接種了同樣有機會患病,只是機會大幅下跌,而且幾成重症機會也大幅減低。

引用:
原帖由 bondinhk 於 2021-4-18 10:34 AM 發表

睇新聞要睇全面, 不是人寫你讀就等如知.
總之文匯今翅報導真成功,以事論事,輝瑞真心有效,係好的就應該說,真是要比個泥佢!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]