• 瀏覽: 928
  • 回覆: 18
本港新冠肺炎疫情反覆,衞生防護中心今日(17日)公布,新增18宗確診個案,8宗為本地個案,當中6宗感染源頭不明,一人帶N501Y變異病毒株。他的CT值

各位自己睇路, 如有巧合,
與患者於相同時、地出現, 自行去檢測啦~

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/613 ... utm_medium=referral

點建咁多日都驗唔出?

點解仲咁大安指意, 任由驗疫大國入境?

6宗源頭不明加一宗變種病毒, 香港真係沒完沒了   這是否唔合作的香港人應得的結果?!

咁攪法永遠都清唔到零……

引用:
原帖由 michael2345 於 2021-4-17 06:16 PM 發表
點建咁多日都驗唔出?

比較相信, 三哥是在本地感染N501Y, 最大機會是重慶大廈之餐廳!

引用:
原帖由 michael2345 於 2021-4-17 06:16 PM 發表
點建咁多日都驗唔出?

4月底更要接大量英國港人回來, 那邊也有變種病毒, 祝香港好運了

新一波應該好撚大鑊

仲要係變種病毒

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-4-17 06:19 PM 發表
新一波應該好撚大鑊

仲要係變種病毒
陳姑娘要立刻提升, 疫情防控措施級別~

啱啦個政府努力放寬啦,假期前後先放寬岩嫁啦 真係玩死

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-4-17 06:17 PM 發表
6宗源頭不明加一宗變種病毒, 香港真係沒完沒了   這是否唔合作的香港人應得的結果?!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-4-17 06:19 PM 發表

比較相信, 三哥是在本地感染N501Y, 最大機會是重慶大廈之餐廳!
本地無端端有變種病毒?不是外來輸入怎麼會出現?有漏洞就應該承認然後改善,不肯認又怎麽可以堵截?

接受21天隔離檢疫後,3次驗都呈陰性,佢一出來即四圍去.........

不禁令人懷疑係存心播變種病毒 !

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-4-17 06:14 PM 發表
本港新冠肺炎疫情反覆,衞生防護中心今日(17日)公布,新增18宗確診個案,8宗為本地個案,當中6宗感染源頭不明,一人帶N501Y變異病毒株。他的CT值

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210417/460149931856891904803174.jpeg/jElSqN8waVk0nJ57Ns3bKhbRGqane7IAHkYi7x5GIu8  ...
係隔離酒店自己交樣本,呢個做法有漏洞

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-4-17 06:40 PM 發表
接受21天隔離檢疫後,3次驗都呈陰性,佢一出來即四圍去.........

不禁令人懷疑係存心播變種病毒 !
所以話, 他在本地感染機會大啲!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-4-17 06:41 PM 發表

所以話, 他在本地感染機會大啲!
唔該你睇清楚報導先喇..

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]