• 瀏覽: 72,023
  • 回覆: 36
  • 追帖: 4
+28
24歲,個樣仲係ok嗰隻,好心就小心俾曱甴喙咗去啦

而家曱甴冇天使食,佢地會週街揾落單女生的!小心小心!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 0qazwsxedc0 於 2021-4-17 09:23 PM 發表

個樣ok?
ok, 有咩唔合格???

引用:
原帖由 hkappleboy 於 2021-4-18 02:27 AM 發表
.
一看這兩張相
好大機會真係遇義士曱甴,
估計甩帽
係要避開曱甴魔爪逃跑

但跑了500公尺,
被曱甴追到, 糾纏, 用腳撐曱甴, 但被曱甴找住隻腳, 鞋都除了佢一隻, 亦有可能女生用金蟬脫鞋逃生

根住未知

警方應拿帽及鞋去化驗, 看看有否他人的皮膚組織及.....

引用:
原帖由 glue123 於 2021-4-18 09:18 AM 發表
碌落山冇理由甩鞋
那是高筒行出鞋, 唔係人除甩佢, 好難脫下

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-4-18 09:39 AM 發表
係咪自殺
唔會在500米先甩下帽,

反而真係似遇曱甴義士揾天使這些不幸事
可能是逃避曱甴碌落山都唔出奇

引用:
原帖由 留金對月 於 2021-4-18 09:53 AM 發表

咁後生遇到山上色狼肯定西爆
我估, 如唔係避曱甴碌了落山, 就有可能是遇兩隻曱甴, 更被擒獲拉了走.

行山真係唔好一個人. 其實有些報章仲有登行山團的, 由一些資深行山人免費帶隊那些, 會安全好多

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-4-18 09:57 AM 發表
又行山失蹤
從前, 香港警方會設立行山警察, 穿山甲隊來巡邏, 打擊罪惡, 希望一哥能加強這些力度

事實, 而家行山人多了, 不排除有有心人會起了歹念!

引用:
原帖由 discuss-5 於 2021-4-18 10:15 AM 發表
天使
係天使就唔應在山上揾到甩帽及只甩一隻鞋啦!!! 你應估錯!

引用:
原帖由 bonod 於 2021-4-18 10:14 AM 發表

正常行效野公園都最好2人以上啦, 妙齡女子獨自行荒僻路線, 遇上山狗X人組變成第N個梁嘉敏真係唔出奇架
探險都要保護自己, 何況單身女子去探山, 香港一向有山賊有II有斬樹黨, 甚至正常行山人都可以突然豹變
同意,

而家的女生真係要小心保護自己, 上次藍田都發生了一兩單, 曱甴捉民居的女生去附近姦的事件

這班黑暴淫蟲真係俾犯民洗腦害死佢地, 用邪教方式, 只要佢地肯破壞香港就有免費鷄任上, 習慣性了一年, 佢地已變成計時炸彈,

但社會就冇意識去再揾返及再教育這班杏+orange , 佢地唔知幾時又性癮發作, 再去打落單女生的主意

各位家長, 請小心保護自己子女, 免被曱甴擄去做慰安婦.

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 o_0 於 2021-4-18 10:30 AM 發表
估計都係比黃曱殺咗。
應該是擄了去淫...但遲下唔知囉...所以請警加緊搜索爭取黃金時間

引用:
原帖由 sng850 於 2021-4-18 10:43 AM 發表

有新發現?
如是, 大吉利是, 屍體, 唔會咁短嘛??

唔係擺擔架等直升機吊走嗎???

等人來解畫

引用:
原帖由 一休門生 於 2021-4-18 10:47 AM 發表

平果梨刀係大陸人🤫
佢地好多唔面對現實連父母都唔認囉, 肥佬黎人版黎添啦, 同鄉下全個宗族脫離關係添, 無人性的

引用:
原帖由 bonod 於 2021-4-18 10:48 AM 發表

唔講黑暴佢地自己, 黑社會在光復事件中都損失唔少, 累到佢地收唔到陀地費, 已經想郁班曱甴好耐, 耐何當時人多勢眾, 又滿街防暴四圍有警察捕住, 事過境遷你估佢地唔想係曱甴身上搵返D著數咩
咁佢地對付黑暴, 順便又為民除害又唔阻佢地囉,

黑暴做了咁多傷天害理事, 有somebody來懲治佢地, 好似又合理喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]