• 瀏覽: 72,022
  • 回覆: 577
  • 追帖: 4
+28
希望佢係出咗去玩啫!玩完會平平安安地返返屋企吓!

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-4-17 01:42 PM 發表

如果電話還通的,應該利用電訊公司的機樓,先至可以追蹤得到佢嘅位置。
黃人怕比人監控㗎,4G都怕洩漏資料,行山都無自由,一於熄電話。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-4-17 01:42 PM 發表

如果電話還通的,應該利用電訊公司的機樓,先至可以追蹤得到佢嘅位置。
追蹤位置咪乜私隱都無

如果scan過安心出行咪幫到你law

引用:
原帖由 LWCW 於 2021-4-17 02:07 PM 發表

追蹤位置咪乜私隱都無
出事就乜隱都唔重要,結果已由自己決定。

好行呀行揀正落日天先去行山,真係凶多吉少

引用:
原帖由 djimavic 於 2021-4-17 02:11 PM 發表

出事就乜隱都唔重要,結果已由自己決定。
私隱重要過條命呀!死咪死囉

GPS再搜索....快

Check 出門後CCTV

Check八達通紀錄會check到佢去過邊,收窄搜索範圍

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-4-17 12:42 PM 發表
平日熱愛行山的24歲女子石樂蕎(Dawn),前日(15日)離開位於石硤尾的住所後,便音訊全無。家人發現其行山鞋、風褸及背囊均不知所終,懷疑她前往行山後失蹤,擔心其安危下,決定報警求助,並在網上發帖尋人。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210417/460026700487462912637058.jpeg/T3QDwDVJMRDsP_7Xzi0NF6tso_jYW3czZn2ShGZ9koQ
24歲,樣貌唔差,冇啦!冇啦!

可能過多幾日,話係台灣省啦

咁嘅樣都話外貌唔差,香討男真係飢渴

呢d天氣要盡快搵番

好多山狗老鼠出來搵野食

希望平安回家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]