• 瀏覽: 14,607
  • 回覆: 153
+2
林鄭只死臭西謀殺香港人,求中央出手

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2021-4-17 12:29 PM 發表
變種病毒進入社區, 是否林鄭政府的失職?! 印度, 菲律賓等地日日都驗到有變種病毒帶菌者入境都唔停航班
驗出個班仲係隔離酒店
鬧下香港人啦!疫苗都唔肯打又唔做檢測

好擔心香港再爆疫情,要注意衛生,不能放鬆抗疫

引用:
原帖由 LWCW 於 2021-4-17 02:13 PM 發表

佢哋講左只封大陸。機場吾會
而家各路入境都係21日指定酒店隔離,有事個啲早驗出,本地個啲係香港人自己仆街

引用:
原帖由 montejo 於 2021-4-17 03:55 PM 發表

驗出個班仲係隔離酒店
鬧下香港人啦!疫苗都唔肯打又唔做檢測
對, 有足夠的中國和美國疫苗選擇都唔去打, 真係冇話好講, 世界幾多國家都為買到疫苗而煩惱

引用:
原帖由 goldenfat 於 2021-4-17 03:26 PM 發表
香港政府完全白痴,菲律賓,印度,印尼仲放人黎,根本一直想有個案,唔使通關。
而家社區個班全部係香港人
入境個啲全部係隔離酒店無出社區
自己都唔打疫苗吊人轉移視線

引用:
原帖由 19cm大j男 於 2021-4-17 03:54 PM 發表
林鄭只死臭西謀殺香港人,求中央出手
林鄭政府是負一半責任, 另一半是香港人自己搞成咁的, 安心出行拒用, 檢測唔配合, 疫苗唔打

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 17-4-2021 13:03 發表
港府於昨日(16日)晚上11時半緊急突襲封區,指在佐敦白加士街的伯嘉士大廈發現一宗初步確診個案,初步資料顯示,涉及變異基因,故要即時封區檢測

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210417/460056920707829760290781.jpeg/jpW0viZiB0v392VZENHxH7frVLMB8n88stwOsLLcDrA

點解仲會 ...
清0
算吧啦
呢個風土病
玩咗成年幾
仲未收到科
唔係要打咗啲所謂疫苗就可以有免疫
係要中過招啲人頂得住就有抗體『頂唔住嘅咪瓜咗 算吧』

印度病毒

復必泰頂唔頂到變種病毒的?

呢個政府真係唅得L,簡直就係一班白痴一樣!

引用:
原帖由 西九真空的甩毛 於 2021-4-17 12:52 PM 發表
正苦幾時先識得反省覺悟 封機場防疫唔湯唔水咁,日日放d病毒入來 害慘700萬本地港人
你打咗疫苗未

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-4-17 12:03 PM 發表
港府於昨日(16日)晚上11時半緊急突襲封區,指在佐敦白加士街的伯嘉士大廈發現一宗初步確診個案,初步資料顯示,涉及變異基因,故要即時封區檢測

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210417/460056920707829760290781.jpeg/jpW0viZiB0v392VZENHxH7frVLMB8n88stwOsLLcDrA

點解仲會 ...
應該問下張超雄,將以前班南亞人變咗港人!機場唔可拒絕港人入境。

死曱甴又播毒

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-4-17 12:03 PM 發表

點解仲會 ...
香港政府攪乜鬼!?成事不足敗事有餘。。。!?我懷疑裡面有大英餘孽內鬼攪亂檔攤!!!希望中央搵人接管內部整頓一吓。。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]