• 瀏覽: 14,635
  • 回覆: 153
+2
引用:
原帖由 南區總警司 於 2021-4-17 12:12 PM 發表

大陸都無禁止人哋入境喇!可以點啫?香港21天隔離措施已經係全球最嚴了!
香港人工作態度係點,你真係唔知呀?
個個hea住來做.
加上咁多黑E護,有乜可能守得住呢?

印度人都是拿造假,假陰性文件來港。
加拿大就是被印度人假陰性文件玩死咗,
周街都是變異新冠。

引用:
原帖由 我股飛飛 於 2021-4-17 12:39 PM 發表

個個hea住來做.
呢個同黑醫護無關係啊。所有入境人士一落機就要入酒店隔離21日。佢哋hea做同呢個有什麼關係?🤔

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-4-17 12:08 PM 發表
佐敦好L高危.
太多南亞撚

正苦幾時先識得反省覺悟 封機場防疫唔湯唔水咁,日日放d病毒入來 害慘700萬本地港人

人會流動,區區都危。
機場都 check到由歐美、南亞入境嘅變種個案,唔覺意有三兩個入左社區就大L鑊。🥴

呢個垃圾政府,永遠出咗事先做嘢

引用:
原帖由 南區總警司 於 2021-4-17 12:12 PM 發表

大陸都無禁止人哋入境喇!可以點啫?香港21天隔離措施已經係全球最嚴了!
已經改左7日啦 你唔知?

林鄭正苦真係好能廢 放過香港人 求求林鄭下台啦

引用:
原帖由 我股飛飛 於 2021-4-17 12:39 PM 發表

個個hea住來做.
你講的就是政府以外的種種因數。

點解可以留社區逾一周???

阿7同恥又立大功

引用:
原帖由 西九真空的甩毛 於 2021-4-17 12:52 PM 發表
正苦幾時先識得反省覺悟 封機場防疫唔湯唔水咁,日日放d病毒入來 害慘700萬本地港人
佢哋講左只封大陸。機場吾會

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-4-17 12:03 PM 發表
港府於昨日(16日)晚上11時半緊急突襲封區,指在佐敦白加士街的伯嘉士大廈發現一宗初步確診個案,初步資料顯示,涉及變異基因,故要即時封區檢測

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210417/460056920707829760290781.jpeg/jpW0viZiB0v392VZENHxH7frVLMB8n88stwOsLLcDrA

點解仲會 ...
呢啲地方暫時唔好去

引用:
原帖由 XEO 於 2021-4-17 12:28 PM 發表
變種 
科興疫苗可預防變種病毒,復必泰防唔到變種

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]