• 瀏覽: 14,655
  • 回覆: 292
  • 追帖: 1
+45
這是天真黃屎最喜歡聽到的洗腦傻話,
好似食了毒品一樣, 會high 到爆

稱之為
take 咗"民仔"

引用:
原帖由 gakoduck 於 2021-4-17 09:33 AM 發表
On9, 難度係美國犯法唔駛拉?😂🤣😆
美國和平示威者俾人拉咗判咗5年

非暴力都講得出俾人私了既市民D相呢,問下佢呢D係乜

審判衝擊美國國會的特朗普支持者不可接受!

美國國會d被捕人士呢??無手足理佢地??

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-4-17 09:05 AM 發表
美國國務卿布林肯在社交網站貼文,表示香港的民主活動人士,因涉及政治動機的指控被判刑,是不可接受,並與他們的非暴力行為性質不符。布林肯呼籲釋放因為行使基本自由,而被拘留和監禁的人。他在帖文標籤,表示與香港站在一起。 律政司早前就海外政客關於判刑所作出的評論發聲明。律政司指出,對於有人公開要求立即釋放已...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1586274_1_L_20210417085032.jpg
民運人士剎人放火也不可判刑??

美國狗講人權真係連粗口都不如!

美國殺平民就得,香港維持治安就吾得?

呢條仆街咁講野係咪想証明班被判刑人士有勾結外國勢力。

引用:
原帖由 lostofbubble 於 2021-4-17 09:32 AM 發表
美國咪有班民主活動人士, 在國會示威後高調被捕囉!! 有咩咁難接受
洗左咁多錢冇結果堅難接受

美警亂咁開鎗射殺黑人,香港人絕不接受!

又唔係你老美嘅人,關你鳩事咩

老美真係世界上

最無恥既國家

仆街美國佬,你想和 我們香港站在一起,就俾你站咩,假仁假義 雙標的美狗政客

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-4-17 09:05 AM 發表
美國國務卿布林肯在社交網站貼文,表示香港的民主活動人士,因涉及政治動機的指控被判刑,是不可接受,並與他們的非暴力行為性質不符。布林肯呼籲釋放因為行使基本自由,而被拘留和監禁的人。他在帖文標籤,表示與香港站在一起。 律政司早前就海外政客關於判刑所作出的評論發聲明。律政司指出,對於有人公開要求立即釋放已...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1586274_1_L_20210417085032.jpg
左膠拜登政府最多抗議,抗議,鳩噏一輪自己收皮。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]