• 瀏覽: 400
  • 回覆: 14
黎智英的欺詐案下午經提堂後,法官宣布將案件押後於5月6日下午,轉到區域法院進行答辯。黎與周達權及黃偉強等3人可就原有條件繼續擔保,但黎智英有其他案件在身,仍需繼續還押。 多案纏身的壹傳媒黎智英前後牽涉4宗案件,都在今日(16日)同一天到法庭應訊。其中涉及8.1...

慢慢玩死你隻賣國賊

新聞來源連結:
https://n.kinliu.hk/kinliuhknews/【繩之於法】黎智英與壹傳媒高層涉嫌欺詐獲利1980/?fbclid=IwAR1PT9fgKzzji6bTI4cnr7HX23Y4k-zjOtrhgWahGaZiHRz1qZNOAQyZb9c

搞掂班反賊,政府終於可專注經濟民生!
都唔知俾班 pk浪費咗香港幾多時間

引用:
原帖由 凸凸凹凹 於 2021-4-16 05:35 PM 發表
搞掂班反賊,政府終於可專注經濟民生!
都唔知俾班 pk浪費咗香港幾多時間
政府會專注民生 發你個夢 慢慢被共產就有份

引用:
原帖由 海灣強勁的桌布 於 2021-4-16 05:39 PM 發表

政府會專注民生 發你個夢 慢慢被共產就有份
基建道路咁發達,公營房屋咁Q多,電訊水電覆蓋咁Q好,物資咁鬼充裕,稅率咁Q低(其實我想再低d),唔係民生係乜Q???
覺得香港咁差就攞你份家當去其他地方住下睇驗下!
睇你個款又係嗰啲乜Q都要幫你幫到滿意啲廢柴,乜Q都老奉欠你咁!

肥佬黎真係臨老過唔到世

肥佬泥今次真是
睇來肥佬泥牽涉的4單案,足以令佢坐一世,唔使番出來

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021-4-16 06:42 PM 發表
肥佬泥今次真是
睇來肥佬泥牽涉的4單案,足以令佢坐一世,唔使番出來
最得意一單判完再一單,政府直頭好似想玩死腦癌黎。

串謀詐騙有權判7碌, 又睇下呢單點玩.

肥佬黎知吾知自己有幾多單案在身

引用:
原帖由 凸凸凹凹 於 2021-4-16 05:55 PM 發表

基建道路咁發達,公營房屋咁Q多,電訊水電覆蓋咁Q好,物資咁鬼充裕,稅率咁Q低(其實我想再低d),唔係民生係乜Q???
覺得香港咁差就攞你份家當去其他地方住下睇驗下!
睇你個款又係嗰啲乜Q都要幫你幫到滿意啲廢柴,乜Q都老奉欠你咁!
我交稅一定多過你啦 你所講一切係基本 仲有一大堆大白象工程過水俾中資 照下鏡 一副奴隸德相

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-16 05:27 PM 發表
黎智英的欺詐案下午經提堂後,法官宣布將案件押後於5月6日下午,轉到區域法院進行答辯。黎與周達權及黃偉強等3人可就原有條件繼續擔保,但黎智英有其他案件在身,仍需繼續還押。 多案纏身的壹傳媒黎智英前後牽涉4宗案件,都在今日(16日)同一天到法庭應訊。其中涉及8.1...

慢慢玩死你隻賣國賊

新聞來源連結:
https://n.kinliu.hk/kinliuhknews/【繩之於法】黎智英與壹傳媒高層涉嫌欺詐獲利1980/?fbclid=IwAR1PT9fgKzzji6bTI4cnr7HX23Y4k-zjOtrhgWahGaZiHRz1qZNOAQyZb9c
陸續有來

坐耐啲,坐到死嗰日

引用:
原帖由 海灣強勁的桌布 於 2021-4-17 05:06 AM 發表

我交稅一定多過你啦 你所講一切係基本 仲有一大堆大白象工程過水俾中資 照下鏡 一副奴隸德相
收皮啦你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]