• 瀏覽: 30,722
  • 回覆: 333
  • 追帖: 1
+7
曱甴🪳成日都係咁

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-16 04:33 PM 發表
今(16日)早上8時06分,警方接獲報案指,港鐵杏花邨站大堂位置,有一名男子遇職員「查飛」時情緒激動,襲擊港鐵職員,事件中有5名港鐵職員受傷,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210416/459724629313851392503728.jpeg/hsNSuxQb6vyEHpUqK1LWV-faJXRaaQwDJY6VqCWOlag

查飛都 ...
係咪心虛用老人飛

曱甴到呢個時候仲要唔俾錢

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2021-4-16 04:59 PM 發表
香港好多人有暴力傾向。無禮貌, 基本上係溝通唔到。
應拉佢去坐監
2019後,香港年輕人習慣了暴力解決問題

引用:
原帖由 team123456 於 2021-4-16 04:33 PM 發表
今(16日)早上8時06分,警方接獲報案指,港鐵杏花邨站大堂位置,有一名男子遇職員「查飛」時情緒激動,襲擊港鐵職員,事件中有5名港鐵職員受傷,

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210416/459724629313851392503728.jpeg/hsNSuxQb6vyEHpUqK1LWV-faJXRaaQwDJY6VqCWOlag

查飛都 ...
查飛都咁激動,講句要拉要罰錢咪斬人

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2021-4-16 04:36 PM 發表
即係逃票曱甴
係愛國藍屎

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2021-4-16 04:37 PM 發表

曱甴離唔開佢地口中既「黨鐵」
藍屎離開唔到Nike一樣

引用:
原帖由 eos888 於 2021-4-16 04:38 PM 發表
搭巴士啦死曱甴
藍屎死番北京

引用:
原帖由 幪面超人 於 2021-4-16 05:03 PM 發表
本來罰五舊就無事,係都要搞到咁大鑊,連你屋企人都知你做埋呢啲醜事。為乜?
如果係學生可能罰都唔使
佢可能持住自己身無屎先咁串

引用:
原帖由 慕雲 於 2021-4-16 04:35 PM 發表
1抽5咁打得,唔去做保鏢嘥晒啦。
1抽5?
果5個係可以自由咁抽佢既,佢爆哂光啦!

引用:
原帖由 funsun13 於 2021-4-16 04:56 PM 發表
黃人撘黨鉄
藍人夠移民美國

引用:
原帖由 台灣小榴槤 於 2021-4-16 04:57 PM 發表
曱甴正乞兒!
藍屍正仆街

查飛都咁激動, 原因就係無買飛 or 用小童飛?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]