• 瀏覽: 13,021
  • 回覆: 63
假數據.....就快支爆...

引用:
原帖由 山邊懷舊的才藝 於 2021-4-16 01:49 PM 發表
盲毛又有得J
係事實就無咩好J既,外資最誠實,唔通好似d仆街黃甴對住d抹黑 老作老屈都J一餐咩,最後又係俾人篤爆

2020年中國首次超越美國成為全球最大外資流入國

https://hk.finance.yahoo.com/video/2020年中國首次超越美國成為全球最大外資流入國-041800856.html

中國喺醫療器材藥物出口有超巨大增長空間
經歷今次疫情會加快發展

增長不及預期!又崩潰!

老尾衰退沒有預期差!又復甦!

引用:
原帖由 songsong17 於 16/4/2021 13:31 發表
“GDP按年增長18.3%,預期18.5%”
西媒, 差過預期, 中國又輸...
黃人話 "GDP按年增長比預期差", 明天應該支爆

增長不似預期啊,動力不足呀!

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-4-16 02:26 PM 發表
基數低, 前境不明, 無需太興奮
係,不過全球都跌跌跌,跟住再跌。。。
而老美就成六千萬人攞救援,唔知幾時可以翻身呢?呵!🤭

債務又多左幾多

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-4-16 01:31 PM 發表
“GDP按年增長18.3%,預期18.5%”
西媒, 差過預期, 中國又輸...
西媒: 跌了-0.2%

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-16 07:43 PM 發表
 唔係咁都開心吓
冇錢派嘅
係港人先成日望天打掛等人施捨

引用:
原帖由 ijkn 於 2021-4-16 07:40 PM 發表

西媒: 跌了-0.2%
美國咩經濟增長有9%, 報道時叫做遠勝於預期...

咁就可以變成9%遠勝18%...

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-4-16 07:46 PM 發表

美國咩經濟增長有9%, 報道時叫做遠勝於預期...

咁就可以變成9%遠勝18%...
生咗actual先出預期

任佢up

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-4-16 01:00 PM 發表
中國國家統計局公佈一季度GDP,第一季度GDP按年增長18.3%,預期18.5%,前值6.5%。初步核算,一季度中國國內生產總值249,310億元(人民幣‧下同),

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/86c6e7ca5fa7c3344835f44b8a0fc831.jpg/eJ4H_BfGCiMNxO2bPoEvRCw5YHLX_qyiWmTLTlpky04?v=w1280r16_9 ...
厲害

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]