• 瀏覽: 5,867
  • 回覆: 35
佢老味 鬥唔過 中國, 已經注定........!!! 

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2021-4-16 09:55 AM 發表
臺灣人真係無腦,仲支持無能務虛貪腐啲政府。選舉結果,充分詮釋咗民意係可以操控。若大陸武統都係臺灣民意申請啲結果。
總之講民意,中國政府都可以講

中國台灣內戰未完
中國十三億人話要統一,甘就講完

引用:
原帖由 Sun021212 於 2021-4-16 10:30 PM 發表
@cwilson1

解放軍開始防核武器登陸演習
都應該要囉, 現在大戰, 核戰難防,

傳台灣暗藏12支核彈

中國雖想皇道的同台灣統一心, 但也要防民進黨人不仁

武統可能性越來越高

中美遲早也斷交!

引用:
原帖由 Sun021212 於 2021-4-16 09:53 AM 發表
最新消息 俄美斷交。暫時未有相關新聞公布
唔係呀嘛?冇聽過喎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-16 09:48 AM 發表
在台那些看奸,呢鋪腳震了,甚麼杜9,燒藥丸,生抽黃,可能被判社服令都驚,要著草過台灣被輪姦,以後要做g養唔識手足一世的蠢豬,呢鋪有排震囉!
在呆灣捉到會以戰犯論處。

現在還有人相信可以和平解決現世的問題嗎?

劇本很老套,過程很殘酷,真相很虛偽,但最後還是那個千載不變的發展,戰爭、天災後,出現救災解難,眾望所歸的"聖人",才會再有和平。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-16 11:10 AM 發表
下星期老英航母戰鬥群到位🙈🙈🙈🙈再下一個星期法、澳洲航母戰鬥群也到🙈🙈🙈🙉印軍艦隊有異動!!

世界大戦?
夢永遠係美好的,係時候夢醒時份啦,大佬都夾著尾巴逃離南中海蝦兵們小菜一碟。

@cwilson1 上合組織出兵阿富汗 決定左

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-16 11:10 AM 發表
下星期老英航母戰鬥群到位🙈🙈🙈🙈再下一個星期法、澳洲航母戰鬥群也到🙈🙈🙈🙉印軍艦隊有異動!!

世界大戦?
我真係想打起上嚟㗎,
一打國安肯定會捉晒班網絡文宣打手,
即係你呢啲人,
我都想睇下啲網絡文宣狗係點既樣,
你會唔會又係有過度活躍症呀,
輕度弱智呀,
老豆老母有癌症呀呢啲黃絲病呢?
更加想睇下你peter仔,64仔會有咩下場,
嘿嘿嘿……

引用:
原帖由 SYPL 於 2021-4-17 10:36 AM 發表
現在還有人相信可以和平解決現世的問題嗎?

劇本很老套,過程很殘酷,真相很虛偽,但最後還是那個千載不變的發展,戰爭、天災後,出現救災解難,眾望所歸的"聖人",才會再有和平。
聖人在香港。聖人絕不是法輪功李洪志。李洪志只是美狗的走狗。

引用:
原帖由 秋落 於 2021-4-17 10:33 AM 發表

在呆灣捉到會以戰犯論處。
到時又小鳳姐出場

@cwilson1 搞咩 趕走最高外交機構

烏克蘭外交部表示,俄羅斯駐基輔大使館的高級外交官必須從4月19日起在72小時內離開烏克蘭。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]