• 瀏覽: 1,639
  • 回覆: 16
再有市民接種新冠疫苗後出現副作用。政府表示,昨日(14日)有7人打疫苗後不適送院,涉及1男6女,年齡介乎21至53歲。其

遲D所有到香港的疫苗,都變成大陸疫苗

方向報無得頂

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210415/bkn-20210415225457943-0415_00822_001.html

特衰政府要盡快輸入阿斯利康,以滅低大陸疫苗負面形象

依家每報導伏必大 副作用, 都必定加上大陸有份研發

七宗比率都唔算多,最少都無死過人。
都算安全,希望多d數據

引用:
原帖由 ~JustinBeaver~ 於 2021-4-16 12:19 AM 發表
特衰政府要盡快輸入阿斯利康,以滅低大陸疫苗負面形象
AZ咪仲多副作用

引用:
原帖由 siu80 於 2021-4-16 12:21 AM 發表
依家每報導伏必大 副作用, 都必定加上大陸有份研發
大話講一百次就有人當真

引用:
原帖由 kr1201 於 2021-4-16 12:31 AM 發表
都算安全,希望多d數據
上次話兩個孕婦不幸流產,我都不敢貼呢類新聞,好慘

人地打疫苗都是保命

黃人講野啦。

引用:
原帖由 kr1201 於 2021-4-16 12:31 AM 發表
都算安全,希望多d數據
更應該思考的是

為何科興在香港地區以外的
全球其他地方施打快3億劑才死亡不到百人
可是香港施打才二三十萬左右 就死了14

難道香港很多人不 思考這是為何嗎??

引用:
原帖由 kr1201 於 16-4-2021 12:31 AM 發表
都算安全,希望多d數據
最高危的年老長期病患者,己在第一批打哂科興,佢食哂隻死貓

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2021-4-16 10:16 AM 發表
又唔係科興,一定唔關疫苗事
從報道報道用詞上就  在開脫

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-16 12:03 AM 發表
再有市民接種新冠疫苗後出現副作用。政府表示,昨日(14日)有7人打疫苗後不適送院,涉及1男6女,年齡介乎21至53歲。其

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210415/photo/bkn-20210415225457943-0415_00822_001_01b.jpg?20210415230711

遲D所有到香港的疫苗,都變成大陸疫苗

方向報無得頂
...
凍謊黑報,香港一哥
凍謊黑報,黑暴助教
凍謊黑報,奴才日報

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-4-16 05:36 PM 發表

凍謊黑報,香港一哥
凍謊黑報,黑暴助教
凍謊黑報,奴才日報
一直爭報業一哥位置,依家蘋果半死,無得去美國接單,方向當然咪走雞,做硬頭號走狗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]