• 瀏覽: 8,790
  • 回覆: 41
+2
回歸後的香港一直扮演反華基地,推動六四續集。中央政府好像無知無覺。神某心中納悶;屢屢發文提出「一國一制撥亂反正,挽救香港」。
直到香港國安法出台,局勢大逆轉;反華蝦兵蠏將紛紛落鑊。今天更看到紀律部隊的中式步操,大開眼界!

叛道香城似不知
中南蓮步竟來遲
焚城黑暴沖天火
洗腦黃蟲揭地皮
紅線分崩因錯判
國安全面執先機
渾雄一制從今起
中式步操領大旗

功夫茶:中式步操展雄姿  一舉掃除戀殖風

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/comm ... 0416_00832_001.html

更多勁爆猛料,請下載《東網》APP:
http://bit.ly/2w9ebqD

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-4-15 11:56 PM 發表
回歸後的香港一直扮演反華基地,推動六四續集。中央政府好像無知無覺。神某心中納悶;屢屢發文提出「一國一制撥亂反正,挽救香港」。
直到香港國安法出台,局勢大逆轉;反華蝦兵蠏將紛紛落鑊。今天更看到紀律部隊的中式步操,大開眼界!

叛道香城似不知
中南蓮步竟來遲
焚城黑暴沖天火
洗腦黃蟲揭地皮
紅線分崩因錯判
國安全面執先機
渾雄一制從今起
中式步操領大旗
黃法狗已禁聲, 萬事好辦

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-4-16 10:07 發表

黃狗算個屁。佢地主子聯群狂吠又如何?這是個講實力的世界。

贊成,凡事仲要睇實

開始係時候讓全世界睇睇我地中華文明博大精深喇。
豈容幾個海盜蠻夷長期蝦蝦霸霸呢

引用:
原帖由 ryokun99 於 2021-4-16 13:57 發表
開始係時候讓全世界睇睇我地中華文明博大精深喇。
豈容幾個海盜蠻夷長期蝦蝦霸霸呢
中華智慧,大我先行。中央訂政策,國民全力以赴。點頂?

民主生態,個人為主。你有你講,我還我噏。都算好了。
最怕有近半人為反而反。都系

點頂?

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-4-16 10:07 AM 發表

太天真的想法,你看看youtube,黃狗有幾多人睇,views數是愛港愛國陣營的幾倍以上。
更有黃曱收月費年費,藍人敢收嗎?
97後西方有計劃的洗香港人腦二十多年,通識科便是最好例子,八間大學教出的大學生,是
反中亂港份子的骨幹,是港獨陣營的中堅,正苦同阿爺不管不理廿多年,那裏可能一朝一夕
便改變廢青黑暴的思想???

唔知點解今日特別開心
見到肥佬找數,雖然先找頭期
唔好以為非法集會集得咁過癮
有呢個判例
睇下以後仲有邊個敢帶頭
警方唔批都照上街

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-4-16 11:20 AM 發表

黃狗算個屁。佢地主子聯群狂吠又如何?這是個講實力的世界。
狗狗成日亂吠可能係焦慮 西主攬少啲可以幫到佢吠少啲
https://www.youtube.com/watch?v=_BSkzygSWEM&ab_channel=果籽

引用:
原帖由 lawo 於 2021-4-16 09:12 PM 發表

太天真的想法,你看看youtube,黃狗有幾多人睇,views數是愛港愛國陣營的幾倍以上。
97後西方有計劃的洗香港人腦二十多年,通識科便是最好例子,八間大學教出的大學生,是
反中亂港份子的骨幹,是港獨陣營的中堅,正苦同阿爺不管不理廿多年,那裏可能一朝一夕
呢個我都知道, 我也知道全港的區議員還未完全放棄反共大計, 只是轉入地下組織形式去繼續向黃街坊洗腦的工程。
但不肯退休的黃法狗和區議員, 也是被國安處監察的對象。

引用:
原帖由 lawo 於 2021-4-16 09:12 PM 發表

無錯,回歸後最大失敗就係教育.

引用:
原帖由 lawo 於 2021-4-16 21:12 發表

香港公務員子女可享受公費留英,但唔容許公費留京喎!

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-4-16 21:32 發表
唔知點解今日特別開心
見到肥佬找數,雖然先找頭期
唔好以為非法集會集得咁過癮
有呢個判例
睇下以後仲有邊個敢帶頭
警方唔批都照上街
逐窟割,都咪話唔過癮。

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-4-17 09:14 發表

狗狗成日亂吠可能係焦慮 西主攬少啲可以幫到佢吠少啲
https://www.youtube.com/watch?v=_BSkzygSWEM&ab_channel=果籽
唔吠又可以點喎,一只二只狗都系不學無術。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]