• 瀏覽: 8,787
  • 回覆: 17
+2
回歸後的香港一直扮演反華基地,推動六四續集。中央政府好像無知無覺。神某心中納悶;屢屢發文提出「一國一制撥亂反正,挽救香港」。
直到香港國安法出台,局勢大逆轉;反華蝦兵蠏將紛紛落鑊。今天更看到紀律部隊的中式步操,大開眼界!

叛道香城似不知
中南蓮步竟來遲
焚城黑暴沖天火
洗腦黃蟲揭地皮
紅線分崩因錯判
國安全面執先機
渾雄一制從今起
中式步操領大旗

功夫茶:中式步操展雄姿  一舉掃除戀殖風

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/comm ... 0416_00832_001.html

更多勁爆猛料,請下載《東網》APP:
http://bit.ly/2w9ebqD

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-4-16 10:07 發表

黃法狗已禁聲, 萬事好辦
黃狗算個屁。佢地主子聯群狂吠又如何?這是個講實力的世界。

引用:
原帖由 ryokun99 於 2021-4-16 13:57 發表
開始係時候讓全世界睇睇我地中華文明博大精深喇。
豈容幾個海盜蠻夷長期蝦蝦霸霸呢
中華智慧,大我先行。中央訂政策,國民全力以赴。點頂?

民主生態,個人為主。你有你講,我還我噏。都算好了。
最怕有近半人為反而反。都系

點頂?

引用:
原帖由 lawo 於 2021-4-16 21:12 發表

太天真的想法,你看看youtube,黃狗有幾多人睇,views數是愛港愛國陣營的幾倍以上。
更有黃曱收月費年費,藍人敢收嗎?
97後西方有計劃的洗香港人腦二十多年,通識科便是最好例子,八間大學教出的大學生,是
反中亂港份子的骨幹,是港獨陣營的中堅,正苦同阿爺不管不理廿多年,那裏可能一朝一夕
便改變廢青黑暴的思想???
香港公務員子女可享受公費留英,但唔容許公費留京喎!

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-4-16 21:32 發表
唔知點解今日特別開心
見到肥佬找數,雖然先找頭期
唔好以為非法集會集得咁過癮
有呢個判例
睇下以後仲有邊個敢帶頭
警方唔批都照上街
逐窟割,都咪話唔過癮。

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-4-17 09:14 發表

狗狗成日亂吠可能係焦慮 西主攬少啲可以幫到佢吠少啲
https://www.youtube.com/watch?v=_BSkzygSWEM&ab_channel=果籽
唔吠又可以點喎,一只二只狗都系不學無術。

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2021-4-17 14:33 發表

問題係國安處的警察同時係廉政公署的監察對象

但係國安處,甚至中央沒有消滅廉政公署的想法
相信邊度都有無間道;都系鬥法之一。
依家阿爺君臨,大勢在此,逐步來,贏梗!

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-4-19 10:36 發表

消滅廉政公署會被市民誤會要向大老虎開放便之門, 最恰當做法是廉署內部大整頓。
啱!收編敵人,點石成金,據為己用才是高明之舉。

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-4-19 10:39 發表

我係個官的話就會咁判肥佬........
兩宗非法集結案判各囚十四個月, 分期執行。
十宗勾結外國勢力, 每宗判囚七年, 合共七十年
一萬宗作假新聞危害社會, 各判每單十萬元罸款, 並每宗入獄七天...........
所有判刑分期執行, 足以令他囚禁終身。
才可向曱甴議員起到真正的阻嚇作用
慢慢來,等到刑滿出獄又在離監時再拘捕,控訴新罪行,拘留所內等候審訊,燒佢家財銭請律師。

周而復始,無窮無盡的折磨。系咪仲好玩呢?

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2021-4-19 10:47 發表

問題係廉政公署本身就係一隻大老虎

不打掉最大的一隻老虎,打幾多魚毛蝦仔都無用

要整頓的話無可能全部一個不留地整頓,要麽就將它肢解成不同部份,再併入不同部門
換咗個頭,由頭開始更新。
大老虎至小蒼蠅都系咁。

做成大勢,你心中反華又點,總之表現得服從就相安無事。否則落鑊,恩威並施!

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2021-4-19 11:19 發表

廉政公署不同其他部門

現行法例無人能夠將它落鑊

特首不同港督有權調動軍隊,無槍無炮咋都幹不了

記得接任執行處李寶蘭的那位不足24小時就嗌劈炮,佢肯定知道這趟水太深,渾不過
鬥智鬥力當然不容易,但人材必須通過歷煉。有志者該起動了。💪💪

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-4-19 11:02 發表

佢寧願不出來
無消息港人容易忘記,利用牠刷新觀感,警醒黃蟲咪戇九。

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2021-4-19 11:19 發表

廉政公署不同其他部門

現行法例無人能夠將它落鑊

特首不同港督有權調動軍隊,無槍無炮咋都幹不了

記得接任執行處李寶蘭的那位不足24小時就嗌劈炮,佢肯定知道這趟水太深,渾不過
目前以不傷大局的原則之下奪權,困難大而傷害小。

大局似圍棋
縱橫鬥智機
從長深計議
著著固宏基

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-4-20 10:24 發表

久不久宣布他越獄消息
越獄過程實録播放,都咪話唔好玩。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]