• 瀏覽: 1,996
  • 回覆: 12
證明他們是雙重標準,如果排放輻射水是中共政府作的,他們一定不會視若無睹!

引用:
原帖由 AngelPaul026 於 2021-4-15 07:58 PM 發表
證明他們是雙重標準,如果排放輻射水是中共政府作的,他們一定不會視若無睹!
黃絲雙重標準腦殘都已經唔係咩秘密,佢地有嚴重妄想 同 極度自我 既症狀 只要係自己國家(中國)做任何野都會覺得係害佢,如果是美國 日本就算係佢哋面前強xxx佢地老媽子都一樣唔會出聲仲分分鐘拍手掌

引用:
原帖由 筷子兄弟草 於 2021-4-15 08:20 PM 發表

黃絲雙重標準腦殘都已經唔係咩秘密,佢地有嚴重妄想 同 極度自我 既症狀 只要係自己國家(中國)做任何野都會覺得係害佢,如果是美國 日本就算係佢哋面前強xxx佢地老媽子都一樣唔會出聲仲分分鐘拍手掌
呆蛙思維.....我阿媽係自願的

引用:
原帖由 AngelPaul026 於 2021-4-15 07:58 PM 發表
大陸有癌症村,日本有沒?

引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-16 04:43 PM 發表

日本2020年新症是103萬。

但日本只有1.3億人。

中國2020年是457萬新症。
但中國人口是日本的10倍人口。

那一個癌症比率高呢?日本高2.5倍。
你說的癌症村,也就10年130個新症,但中國也公佈了,代表中國負責任。

日本的癌症村,不公佈便沒有,和新冠一樣。

引用:
原帖由 sheung1009 於 2021-7-9 04:10 AM 發表

日本2020年新症是103萬。

但日本只有1.3億人。

中國2020年是457萬新症。
但中國人口是日本的10倍人口。

那一個癌症比率高呢?日本高2.5倍。
你說的癌症村,也就10年130個新症,但中國也公佈了,代表中國負責任。

日本的癌症村,不公佈便沒有,和新冠一樣。
中國癌症病例係國家機密,你係唔係想犯國安法。

引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-16 04:43 PM 發表

水俁病你都唔識?
福島成條村冇咗添啦。

引用:
原帖由 香江人 於 2021-7-9 09:04 AM 發表

咁你講都得啦。
中國的殺人犯數目,
強姦犯數目。
等等............
也是國家機密。

索性簡單D啦,
不如話中國所有對外公佈的數字全是做假的,全是唱好的。

引用:

把你住既地方 封為"畜生村",咁香港嘛有"畜生村"

引用:
原帖由 香江人 於 2021-7-9 09:04 AM 發表

中國癌症病例係國家機密?此資訊從何而來?係你自己鳩噏定老作 ?即係你故意造謠,散佈假消息?

引用:

如果系國家機密,咁你又覺得中國癌症病例高? 你個數邊到來呀? 嘛又係中國!

人一黃,腦就殘

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2021-7-9 09:24 AM 發表

把你住既地方 封為"畜生村",咁香港嘛有"畜生村"
你辱華,話中國人係畜牲。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]