• 瀏覽: 4,733
  • 回覆: 44
有很多崇日的香港人被小日本洗腦,明明是被小日本洗了腦卻說人被中共洗腦!

排放輻射水就是十分好的例子!

古人雲:蠻夷,畏威而不懷德,據小節而無大義。

祖先一早就知道日本呢一類蠻夷係咩貨色。
小禮節好重視,有素質搞到自己上等人咁,有型有款。但係大事非面前,一d道義都無。

引用:
原帖由 AngelPaul026 於 2021-4-15 07:56 PM 發表
排放輻射水就是十分好的例子!
大亞灣日日排緊核廢水,你又扮睇唔到。

引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-16 09:24 AM 發表

你無嘢呀,冷卻水同核廢水都唔識分

引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-16 09:24 AM 發表

咁全地球一共有幾多間核電廠呢?
你又扮睇唔到呀
叫全地球一齊停用核電丫

你呢D黃屍西奴美狗
只識將中國的
無限放大上網渲染吹噓!!!!!

引用:
原帖由 chenflie 於 2021-4-15 09:01 PM 發表
古人雲:蠻夷,畏威而不懷德,據小節而無大義。

祖先一早就知道日本呢一類蠻夷係咩貨色。
小禮節好重視,有素質搞到自己上等人咁,有型有款。但係大事非面前,一d道義都無。
我都唸起呢句

事實上 , 日本企業(如汔車)測試造假都好出名下 ...

引用:
原帖由 AngelPaul026 於 2021-4-15 07:55 PM 發表
有很多崇日的香港人被小日本洗腦,明明是被小日本洗了腦卻說人被中共洗腦!
啲仆街仲話日本係佢哋鄉下。

引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-4-16 09:51 AM 發表

好似鬼婆明星amber heard咁, 表面鬼火咁靚, 清麗迷人, 實則淫蕩靡爛, 同老公嗌交竟然係床上痾屎
刻意查左一下 ... 講真 , 除左佢前夫 , 我真係完全無印象

引用:

大是大非面前請自問良心,如果你覺得自己已經不是易個“人”,不需要良心,為了錢財可以出賣人格,甘就沒所謂

我不明白你為何要幫日本洗地,哪怕你憎恨共產黨,都沒必要在這些有關全人類福址的事情上講點甘也,全世界有400座核電站,法國,美國最多核電站,你意思系咪講你美國老爸日日排緊核廢水??

西國代理人瑞典環保少女, 不敢指責日本

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]