• 瀏覽: 4,790
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-17 12:59 AM 發表

你還香港,大陸未通關。你又沒千里眼,睇唔到大亞灣排廢水可以原諒你。
唔好意思,我現在系大陸,點叫還沒通關?回深圳隔離14日,住14日酒店就可以,咩叫還沒通關?究竟你講緊咩?

引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-16 09:24 AM 發表

大亞灣日日排緊核廢水,你又扮睇唔到。
知道日本點解拎氚出黎講?
因為呢樣野危害最細。可以同其他核電廠拉埋一齊。

但係,邊個保證日本過濾得晒其他放射性物質?
佢講,你就信?東電有"唔小心"漏水既前科架。
福島核電站對出水域,基本所有放射性物質都超標。明明海水係流動,咁Q大個海同佢稀釋,無漏水,又會一直都超?
佢個過濾系統咁堅,偷雞就唔會比人捉到啦。

引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-16 09:24 AM 發表

睇少啲毒果啦傻W

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-4-17 08:03 AM 發表

唔好意思,我現在系大陸,點叫還沒通關?回深圳隔離14日,住14日酒店就可以,咩叫還沒通關?究竟你講緊咩?
唔好講大話,大陸係上唔到香土。無論你是否香港人,有香港身份證,一樣上唔到香土。

封關前我上廣州好多次,在廣州一直上唔到網,只能上百度。

你係沒可能上香土,身在大陸。除非你做漢奸,翻墻上香土。

引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-16 04:22 PM 發表

使乜講咁多嘢。
你仲未答到大亞灣日日倒核廢水落海,你見唔見到。仲扮睇唔到!
有無揸過車? 水箱冷卻水污糟嘛?當然啦。 不過日本個d係個引擎機頭著火,然後你潑水淋落去個引擎同油泵度。再收集返喔。
哦,個名都系叫 汽車用後廢水啫。

你覺得淋過引擎個水經過專業處理喔。比水箱冷卻水乾淨十倍?
點解,因為日本仔講架。 一定要信!

你係得! 仲唔去東京旅遊?

引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-16 04:26 PM 發表

福島事件幾時發生?仲意外?早已修復好啦!
整返好? 哇,你仲唔去東電上班入職? 咁勁抽。 福島單野開始係三級事故(日本仔咩都係三級) 今日已經升到7級。
日本人自己都認左啦。反應堆芯已經溶左。會持續燒一百幾年。
點整返好呢? 整返好就唔使每日射水,射到今日水罐都滿埋。

你屋企著火,你話救熄左啦,整返好啦。然後消防員仲射緊水入你屋企?射足你十年? 哦,洗傢俱啊?

靚女屙篤屎都香,見到麻甩佬都覺得臭,一樣道理

你去過鴨寮街買過移動的中港套餐卡沒?還有尼個世界有樣野叫VPN

睇離你沒返過大陸,尼點普通上網野都唔曉,哈哈,你問任何一個經常中港兩邊跑的人,都會教你尼點

引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-17 08:52 AM 發表

唔好講大話,大陸係上唔到香土。無論你是否香港人,有香港身份證,一樣上唔到香土。

封關前我上廣州好多次,在廣州一直上唔到網,只能上百度。
你去過鴨寮街買過移動的中港套餐卡沒?還有尼個世界有樣野叫VPN

睇離你沒返過大陸,尼點普通上網野都唔曉,哈哈,你問任何一個經常中港兩邊跑的人,都會教你尼點

日本L一向都係好虛偽, 第一句讚你, 第二句已經屌9你.

VPN咪即翻墻,傻佬。

引用:

日本高官咁講,只係證明自己白痴

引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-4-16 09:53 AM 發表

我睇到, 全世界核電廠都日日排冷卻水, 你只睇到大亞灣?
班甲甴仲要用大亞灣d電...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]