• 瀏覽: 1,549
  • 回覆: 9
一班狗奴才,阿爺所做的永遠是對,明知係錯都話支持,廿一世紀仲會出現咁嘅鬧劇

香港只有港府吧??

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-4-15 18:57 發表
一班狗奴才,阿爺所做的永遠是對,明知係錯都話支持,廿一世紀仲會出現咁嘅鬧劇
咁堅又唔見你出嚟反,怕咗國安法呀,你咪又係喪家之犬係網上鳩嗌

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-4-15 06:57 PM 發表
你就美狗奴才啦
明知你美爹俾屎你都照食,
俾核廢水你都照飲

引用:
原帖由 死夜惡 於 2021-4-15 06:57 PM 發表
唔通你主子老尾對咩,老尾食屎第一,而你地就係屎上的蒼蠅

引用:
你也只能在網上吠幾聲,你主子黎智英、黃之鋒已經殘廢了,下一個就是你

引用:
泛民看建制:  一班狗奴才,阿爺所做的永遠是對,明知係錯都話支持,廿一世紀仲會出現咁嘅鬧劇.
建制看泛民: 一班反骨精 ,阿爺所做的永遠是錯,明知係對都話反對,廿一世紀仲會出現咁嘅鬧劇.

不過泛民比較低一等, 同理也能套在自己頭上:
一班洋奴才,洋爸所做的永遠是對,明知係錯都話支持,廿一世紀仲會出現咁嘅鬧劇.

引用:
原帖由 rigby 於 2021-4-16 04:54 PM 發表

奴才本份,
所以不算“不務正業”!
犯民在過去廿年拖垮了8萬5, 政改方案, 國民教育, 逃犯修訂....換來了刁民處處, 反檢測, 反疫苗, 令香港成為全中國抗疫最失敗的地區, 害港人要在抗疫地獄裡不斷輪迴, 成為新冠病毒的奴隸, 害低下層成為無殼蝸牛, 這才就叫盡本份務正業嗎?

引用:
你就是美狗奴才啦,美國的一定是對的,叫你反中就反中,叫你食屎就食屎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]