• 瀏覽: 17,200
  • 回覆: 178
+3
周永康亦在社交專頁表示自己不認識李亨利,稱自己只曾於2015年夏天在鑽石山港鐵站出口見過對方一面,為時只是數分鐘。

唔識既就連人地叫咩名都唔知啦,記得咁清楚,又知人地叫咩名,都話唔識?不過識唔識都唔重要,去販毒,唔識個賣家,照交易,拉左話唔識佢就得咩?

引用:
原帖由 男E 於 2021-4-15 03:24 PM 發表
內地商人李亨利因涉及危害國家安全案件被判刑11年,他被指曾接觸資助多名本地社運人士。羅冠聰在網上專頁發文回應稱,自己並不認識對方,也不認識任何名為「李亨利」人士,又說過往外訪開支都是自費或由主辦方提供。他又稱,與不同機關、組織交流溝通實屬平常,不用故作神秘跳出來一位幕後人物協調,批評節目抹黑。

周永康亦在社交專頁表示自己不認識李亨利,稱自己只曾於2015年夏天在鑽石山港鐵站出口見過對方一面 ...
回來香港法庭審下咪知有無收囉。。。。講係無用

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-16 07:19 AM 發表

我講緊既某國好多時會有犯人冇律師陪同下拍片自認叫雞令國家感到失望, 然後承認悔過接受懲罰. 你覺得係美國咪美國囉,冇所謂的. 🤝🤝
起碼都有影片同審查好過美國關塔那麼班犯唔好話律師連審都冇就十幾年。老屈就唔會叫雞咁少事困15日咁少,如果咁正義英國領事館唔支持仲炒左佢。

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 winterpeggie 於 2021-4-16 08:39 AM 發表

真得意. 留言果然同輪子教既一模一樣
什麼是輪子教? 

『周永康亦在社交專頁表示自己不認識李亨利,稱自己只曾於2015年夏天在鑽石山港鐵站出口見過對方一面,為時只是數分鐘………』

唔認識但係面見數分鐘,做問卷調查呀?🤩🤣😂

引用:
原帖由 男E 於 2021-4-15 15:24 發表
內地商人李亨利因涉及危害國家安全案件被判刑11年,他被指曾接觸資助多名本地社運人士。羅冠聰在網上專頁發文回應稱,自己並不認識對方,也不認識任何名為「李亨利」人士,又說過往外訪開支都是自費或由主辦方提供。他又稱,與不同機關、組織交流溝通實屬平常,不用故作神秘跳出來一位幕後人物協調,批評節目抹黑。

周永康亦在社交專頁表示自己不認識李亨利,稱自己只曾於2015年夏天在鑽石山港鐵站出口見過對方一面 ...
你地唔使識佢, 因為佢已經爆哂你哋大鑊, 來換取只有11年的牢獄.
以佢而家嘅控罪點只11年呀?

比人影撚晒相仲喺度鳩嗡, 國安一早盯住你班仆街漢奸

唔識人,洗乜著草呀?
係冤枉既,, 返黎澄清下

引用:
原帖由 ld933 於 2021-4-15 06:36 PM 發表
但國安法冇追溯權
可能咬佢地唔入
好似話國安法生效後所犯的罪,之前的行為便會有追溯力

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-16 08:13 AM 發表

真得意. 留言果然同5毛手冊教既一模一樣.
伙係條雞蟲被BBC訪問時話自已受英國領事館派去查核香港抗爭, 咁即係間蝶.冇理由唔告佢間蝶
https://www.youtube.com/watch?v=kjdA43B5ACw

今次河童又有一條國安法罪行等緊佢

25李保家人篤左你地出黎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]