• 瀏覽: 14,715
  • 回覆: 215
  • 追帖: 2
+4
在外國,見到有人在差人面前拿出這些,已可一槍打殺,冇得怨!
香港差人太仁慈啦!

有証有據 呢啲咪係黑暴妓者
執左港台啦

黃屍真係白痴唔係扮 

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-4-15 01:23 PM 發表
黃竹坑香港警察學院今日(15日)舉辦開放日,據了解,早上8時許、即開放日開始之前,警方在學院附近一帶巡邏,期間在港鐵海洋...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210415/photo/bkn-20210415122246144-0415_00822_001_01b.jpg?20210415130831

港台D反港暴徒仲係死心不息咁去破壞社會安寧

新聞來 ...
要調查誰批准請兼職!

引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-4-15 02:01 PM 發表

港台自己冇記者咩? 仲要請D業餘罪犯, 應該查下有冇D上下其手喎
可能係港台YC專登請暴徒, 幫下佢地.

痴上腦

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2021-4-15 01:23 PM 發表
黃竹坑香港警察學院今日(15日)舉辦開放日,據了解,早上8時許、即開放日開始之前,警方在學院附近一帶巡邏,期間在港鐵海洋...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210415/photo/bkn-20210415122246144-0415_00822_001_01b.jpg?20210415130831

港台D反港暴徒仲係死心不息咁去破壞社會安寧

新聞來 ...
又一隻死曱甴自投羅網,抵死!

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2021-4-15 02:13 PM 發表

要調查誰批准請兼職!
要查埋暴動時,CCTV有冇拍到隻死曱甴犯法!

提示: 違規內容已被屏蔽
曱甴死性

文宣又可以話,「連玩具槍都驚!」

犧牲自己畀班手joke圍爐取暖,呢位妓者都算on 9

引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-4-15 02:03 PM 發表

哦, 利君雅都係低智爛屍, 我欣賞你咁樣恥笑手畜
又話核爆都唔割,點知柒咗就俾手足話係藍,真傷心

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]