• 瀏覽: 4,169
  • 回覆: 64
+4
中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-4-15 12:15 PM 發表
日本福島核電站核廢水排放入海一事引發各方關注。國際原子能機構(IAEA)總幹事格羅西(Rafael Grossi)4月14日表示,考慮派遣專家組到日本,協助把核廢水排入海洋。

格羅西4月14日接受日本放送協會(NHK)訪問時表示,正在考慮派遣多國專家組前往日本,以減輕人們對日方計劃將福島第一核電站的核廢水排入海中過程是否安全的擔憂。
他指出,日本政府已正式要求IAEA就相關計劃進行合作,IAEA ...
五眼聯盲每人飲一樽,應該可以幫到日本嘅

中韓協助運去歐美排。完美

美國同意呀嘛,咪運去美國西岸嗰度排放囉。

國際原子能機構為日本排核廢水保駕護航?!

協助?乜唔咪阻止咪?

個日本領導人係未on dog dog架, 明知一倒成個海產業立即打柴,之後動物食魚, 再之後雨水係夾雜海水灑遍日本大地, 到時恐怖到連睇日本av都驚奶野

這會引發全世界把核廢水傾倒在海洋的連鎖反應..........!!
菲律賓等國家會受到很大損害.......尤其是太平洋的島國.........海洋生物會減少....!!
最後弄成糧食危機........!!

尾國背後的陰謀不簡單........!!

據痲瘋san既邏輯,洗L倒出海咩

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-4-15 12:39 PM 發表

今次比佢排放完,下次又爆,再排過?其實d廢水再用返來冷卻個反應堆唔得咩?不斷有新廢水入,個問題永遠都解決唔到。不過我最擔心,日本仔陰陰濕濕運去南海或其他國家海岸去排。日本仔其實好自私,佢地應該唔會整臭自己家門,所以其他國家要睇緊d
影響好大.......唔會局限小數地區.........!!
最終會影響世界的糧食問題...........唔係想像之中咁簡單..........!!

也會造成人口減少.........老的生癌.......年青不育.........能生都是畸貽.....!!
很多太平洋小國會滅亡..........整個東南亞國家都會受影響.........菲律賓及印尼影響最大.....!!

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-4-15 12:15 PM 發表
日本福島核電站核廢水排放入海一事引發各方關注。國際原子能機構(IAEA)總幹事格羅西(Rafael Grossi)4月14日表示,考慮派遣專家組到日本,協助把核廢水排入海洋。

格羅西4月14日接受日本放送協會(NHK)訪問時表示,正在考慮派遣多國專家組前往日本,以減輕人們對日方計劃將福島第一核電站的核廢水排入海中過程是否安全的擔憂。
他指出,日本政府已正式要求IAEA就相關計劃進行合作,IAEA ...
聯合國去日本調查

以 美日標準

這就是 美國日本控制的

國際原子能機構嗎????

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-4-15 12:26 PM 發表
美國同意呀嘛,咪運去美國西岸嗰度排放囉。
去美國東岸排,排落大西洋,讓歐美白皮豬都有份享用,唔好攪我地太平洋。

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-4-15 12:39 PM 發表

今次比佢排放完,下次又爆,再排過?其實d廢水再用返來冷卻個反應堆唔得咩?不斷有新廢水入,個問題永遠都解決唔到。不過我最擔心,日本仔陰陰濕濕運去南海或其他國家海岸去排。日本仔其實好自私,佢地應該唔會整臭自己家門,所以其他國家要睇緊d
而家新污水應該是由雨水流入或清理所產生, 不是用來冷卻所產生...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]