• 瀏覽: 4,456
  • 回覆: 22
有指中國軍的戰機傳快要進入台北上空,菜菜子工作室立即調動37x套防空飛彈保護,阻止中國對菜菜子的

斬首行動?有網民指,菜菜子自已一人死好了,咪連累台灣人喎

https://youtu.be/MC5f5Iwy7KI

台灣說好的雲峰飛彈呢?說好的天峰及萬劍飛彈呢?中國超過30部殲20泊在對岸,又看看你老吹的雷達車又如何進入香討影片區

亦有傳10小時前,有兩艘軍艦偏離了中國航母偏隧進入台灣水域,

統一戰鼓是否已打响?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-15 07:40 AM 發表
有指中國軍的戰機傳快要進入台北上空,菜菜子工作室立即調動37x套防空飛彈保護,阻止中國對菜菜子的

台灣說好的雲峰飛彈呢?說好的天峰及萬劍飛彈呢?中國超過30部殲20泊在對岸,又看看你老吹的雷達車又如何
我覺得還會拖幾年,待更多兩棲艦、055服役

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-4-15 09:21 AM 發表

我覺得還會拖幾年,待更多兩棲艦、055服役
仲拖?唔拖啦,睇準時機就要出手。尤其是俄普京仍健在,中俄拍住做要爽手。

大陸表面上是收台灣
實際上是制美
壓止美國在東亞及南海佈局吧
台灣已是囊中物,根本不用急

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-15 07:40 AM 發表

台灣說好的雲峰飛彈呢?說好的天峰及萬劍飛彈呢?中國超過30部殲20泊在對岸,又看看你老吹的雷達車又如何
炸瓜民族罪人菜英文是便宜了她。心定要生擒,再沿途遊街示眾押上北京受法律制裁

公布左今日系台海實彈演習

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-15 11:03 AM 發表
公布左今日系台海實彈演習
應該要包晒成個台灣島來演習,咁先夠逼真。

己有美軍潛入台灣,真係不需理由,統一台灣。

看返歷史,台灣只是自找苦吃,以為有人幫,最後死得更慘。

引用:
原帖由 心水清 於 2021-4-15 12:45 發表

這些尾軍不是打仗的。他們的任務是偷走國家珍貴財物,盡力破壞各種設施!

引用:
原帖由 心水清 於 2021-4-15 12:45 PM 發表

同黑暴傻仔一樣以為尾軍會幫佢地

實戰演習啫,臭美西咁都仲忍得,真係無幸用!

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-4-15 09:31 AM 發表

仲拖?唔拖啦,睇準時機就要出手。尤其是俄普京仍健在,中俄拍住做要爽手。
同意,再拖?俾機會美國及日本及其他幾隻c眼多d時間及機會陷阱中國?

引用:
原帖由 lubet 於 2021-4-15 10:54 AM 發表

炸瓜民族罪人菜英文是便宜了她。心定要生擒,再沿途遊街示眾押上北京受法律制裁
唔需要做咁多抹黑自己的事,一支Barrett M82  已送佢投胎, 可免好多無謂傷亡!

不過支嘢美國嗰喎,但美國係咁衰架啦

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-4-15 04:59 PM 發表

這些尾軍不是打仗的。他們的任務是偷走國家珍貴財物,盡力破壞各種設施!
係喎,當年國民黨都係用這方法搬走中國幾百噸黃金及幾十年都展覽唔晒的國寶,

中國真係請小心民進黨會重施故技!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]