• 瀏覽: 32,965
  • 回覆: 284
+6
金主被判囚11年... 牠可能要在獄中歸西了...

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-4-14 11:30 PM 發表
伯利茲(Belize)籍男子李亨利(外文名:Lee Henley HuXiang)涉嫌資助危害國家安全犯罪活動案,去年移送廣州市檢察院審查起訴。案件近日有新進展

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210414/459096992191090688457619.jpeg/0QXAtq3fr1KU-K7wwCsLfKkXakeJ9noWb39hzG9_Ycw?v=w1280r16_9
應該都係監倉入面病死多👏👏👏

引用:
原帖由 TWSK73 於 2021-4-15 12:23 AM 發表
香港都唔少呢啲假愛國真亂華嘅漢奸
毒品報老闆咪係其中一個囉!
馬乜乜日日抹黑香港政府!
反中亂港!

篤下篤下大把人轉污點證人

篤大大鱷隨時全家可以改換身份去外國享世界,電影情節都有啦

曱甴王,大瘤……一大堆地產霸權金主,希望快d拉埋!

點解唔死刑?

引用:
原帖由 Essentials 於 2021-4-15 03:58 AM 發表
曱甴王,大瘤……一大堆地產霸權金主,希望快d拉埋!
佢地未至於叛國,只係想保利益姐…

班傻黃為左幾百做爛頭卒

阿爺都係太溫柔
判11年咁少
判個無期徒刑吖嘛

殺雞儆猴

終於上演篤灰大逃殺,邊個篤得快好世界,中共只求打大鱷,好快尾國佬特工都現形,全世界掉面

引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2021-4-15 12:56 AM 發表
愛國用把口,好似香討班藍咁。吹雞出去得幾丁友,正一冇L用,攪到政府咁丟架!!
你估個撚個正常人好似你班廢閪咁撚得閒,無所事事呀?冇女,冇工,冇錢,社會最低等微生物

九成係代理人身分,真正金主係CIA? 民進黨? 曱甴王?

乜原來有國家叫百力滋! 

引用:
原帖由 kcmc 於 2021-4-15 04:05 AM 發表
點解唔死刑?
呢D就叫做求生不得,求死不能。。屬罪有應得中對壞人最正的懲罰。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]