• 瀏覽: 8,071
  • 回覆: 45

想繼續香港封關搞獨立?

引用:
原帖由 香江人 於 2021-4-15 09:03 AM 發表
想繼續香港封關搞獨立?
我最中意問200幻曱甴幾時肯死去英國

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-15 04:23 PM 發表

叫佢地酒店隔離14日咪得囉!
所以呢~~~黃人最鍾意明知故問,自問自答!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-15 08:31 PM 發表

來港都要隔離14日喎!因為經過海關,已經不安全了!
哩D係香港海關同政府嘅問題,又唔見中國海關同中國政府有問題?
噢....唔記得黃人有選擇性失明添!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-16 10:49 AM 發表

中國海關做得好呀嘛!中國政府防疫勁呀!全國一早已經清零啦!
你知就好啦,咁就算有國內人士到過香港之後再返大陸,你估指下個鼻就可以大搖大擺咁過大陸海關?你以為大陸政府的隔離措施好似香港咁流㗎?

只希望大陰蒂國學下中國,快手d開關接收班難民返回西方極樂世界,一路走好呀!

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-16 10:49 AM 發表

你自己味就係大陸人咯
唔該你打開美國google 地圖睇下啦
97後又回歸左
地理上香港連住深圳廣東, 甘仲唔係大陸咩
講防疫內地好過傷港人啦

引用:

你估咁容易做到清零,14億人囗,你估咁容易,好似美國咁,同中國一樣咁大,但只得三億人,全部又有公德心,人又唔自私,個個好似你咁高質,但高峰期日日廿幾三十萬人染疫,死超過千人,你話呢D唔係報應係乜,不過你有樣講得啱,就係驚內地人,來香港即刻中招,再帶病毒回內地,的確絕對有機會,但你個豬腦諗到,阿爺點會諗唔到,呢樣你唔洗擔心,因為阿爺出名快狠準,唔似香港班高官慢夾唔準,學阿爺又學唔十足,D醫護人員又多甩漏,人工高,做嘢渣 ,反而英國學到阿爺超過五成,有D進步,不過有D遲同冇耐性,一有少少成績,即刻 放 寬,希望呢次英國有少少耐性,佢唔為英國市民好,都為吓D黃蟲新移民, 千祈咪客死異鄉,由其是你個仔。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-17 10:11 AM 發表

梗係好啦!好到不得了,好到無新移民來香港,好到新移民想搬返哂上大陸!好到香港好快無哂人民啦!得返D錢係到!
點解甘多新移民,味就係大陸好咯
好到港男北上揾又白身材又好既大陸妹

當然啦,你d人梗會話有d大陸妹貪錢,港男無本事,上去按摩揾d讀書程度較低,又花言巧語呃d農村妹香港幾好, 黎到先知住幾百尺公屋,唔同你離婚,分身家就奇啦。

又有好多港女北上嫁大陸人, 連明星都有。 Angelbaby,蔡少芬等。

甘多新移民味就係港男港女口話唔愛國,駁命過羅湖關以北,制做新人口嘛

你有無番過上去Happy 呀?

鍵盤翻頁
左右