• 瀏覽: 8,103
  • 回覆: 15
引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-16 10:49 AM 發表

中國海關做得好呀嘛!中國政府防疫勁呀!全國一早已經清零啦!
你估咁容易做到清零,14億人囗,你估咁容易,好似美國咁,同中國一樣咁大,但只得三億人,全部又有公德心,人又唔自私,個個好似你咁高質,但高峰期日日廿幾三十萬人染疫,死超過千人,你話呢D唔係報應係乜,不過你有樣講得啱,就係驚內地人,來香港即刻中招,再帶病毒回內地,的確絕對有機會,但你個豬腦諗到,阿爺點會諗唔到,呢樣你唔洗擔心,因為阿爺出名快狠準,唔似香港班高官慢夾唔準,學阿爺又學唔十足,D醫護人員又多甩漏,人工高,做嘢渣 ,反而英國學到阿爺超過五成,有D進步,不過有D遲同冇耐性,一有少少成績,即刻 放 寬,希望呢次英國有少少耐性,佢唔為英國市民好,都為吓D黃蟲新移民, 千祈咪客死異鄉,由其是你個仔。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-17 10:08 AM 發表

又講美國啦!
救命!
開口又美國!
埋口又美國!
美國同你有親呀?
你比美國人更清楚美國喎!
你咁鍾意研究美國,去做美國人囉!
我講美國關你L事,又唔係比你睇,我係恥笑美國乜都叻過人,包括防疫。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-17 08:04 PM 發表

俾人睇穿你扮港人就發爛渣!
係喎,唔記得你呢個新移民,擦存在感。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-17 11:29 PM 發表

係呀!我係英國新移民呀!你講得啱呀!
知啦黃蟲,祝你身體健康,長命百歲, 冚家富貴。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-17 11:29 PM 發表

走咗就唔好返香港,如果唔係比人笑L死。

引用:

等睇黃蟲比英國白人同黑人打,因為黃蟲食哂人地資源。英國公民已經開始唔滿意香港黃蟲。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-18 03:32 AM 發表

係呀!千幾萬蝗蟲移民咗去白人國家,日日俾人打,一個無回頭呀,咁應該係俾人打死哂啦!加拿大名車隊個班都失蹤哂呀!無哂影呀!
咁呀你爭在打埋你全家,你D廢柴,黑人大哥一個一隻手就打嬴你成家廢柴。 仗義每多屠狗輩, 仆街多是讀書人,黑人大哥替天行動打你地D人渣,我燒炮仗請 徐小鳳。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-18 08:36 AM 發表

係呀!我係鍾意去同人打呀!夠挑戰性呀!So?
唔好意思,唔係同人打,廢柴冇資格講同人講同人打,係比正義嘅黑人同白人打,即係黑衣暴想同白衣人打,想 霸佔人哋家園,因為根本冇得打,白衣人一個就可以打五六個黑衣暴呢D廢物,明明白衣人保護自己 家園,所以被迫出手制止,點知黑衣暴完全冇還擊之力,除咗死剩把口,好似你咁
,黑衣廢物就變成受害者,我地只係 路見不平, 還原真相,因為我地讀書唔多,把口又唔夠你叻,不過我就係 屠狗輩, 仗義每多屠狗輩, 負義多係讀書人,讀書人多數都係自私自利嘅人冇義氣嘅人,一預到危險,就 篤灰篤同路人,囗講達義,做就冇義,冇事就手足,有事唔關自己事,篤人地灰,你重衰,你成日以為自己叻,所以成日睇唔起人,我地呢屠狗輩就係要 替天行動,專對付社會嘅廢物。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-18 04:35 PM 發表

係呀!我鍾意做受害者,俾人壓迫,俾人拆屋,維權俾人打,無賠償唔出聲,俾政府強搶地,都唔反抗,So?
重有你最鍾意講大話都未講,我果然冇講錯你呢D人渣,就係死剩把口,以前D人真係叻,文人多大話,文人講大話叻到呢,唔只要人信,最高境界就係連自己都要呃埋。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-18 05:43 PM 發表

嘩!多謝你讚我叻呀!你叻過我咁多,都仲可以讚我叻,真係勁料呀!
你點只叻,你直頭頂鳩叻。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-18 08:02 PM 發表

點都唔及你,你先係全宇宙大話最強!
人無恥有誰及你,所以古人智慧真係好高,如果有人問我講唔講大話,如果我話冇講過大,呢個就係我一生人最大嘅大話,所以我講定你最無恥,我肯定你答唔會。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-19 03:29 AM 發表

多謝你讚喎!明明你比我無恥得多,都可以講咁大個大話,話我無恥有誰及!

其實香港人鍾意去啲俾人歧視嘅國家,關你咩事呢?
我哋係鍾意去呀!
去到呢D西人國,我哋見到自己村的土地廟俾人拆咗,不知幾高興呀!

我哋同小朋友一齊俾人強拆,無屋住踎街,投訴無門,仲可以拍視頻問總統,點算好呀,嘩!爆哂 view 數呀!幾開心呀!

如果有女仲好呀!阿女實一夜成名!全世界電視台都留意佢啦!

嘩!大咗,阿女可 ...
點解唔關我事,我最鍾意就係睇唔係中國人嘅中國人比人打,的確人生一大快事,你放心你係無恥嘅人,你實會預到你應得嘅報應,仔比黑人打 斷手斷腳。到時你一定心涼。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-19 03:43 AM 發表

唔係中國人嘅,就叫外國人,你自己一廂情願,叫人中國人!單思病,快啲去睇醫生!
其實比人叫唔係中國人嘅中國人,好過叫唔係人嘅嘅中國人,我唔 歧視佢地,所以比翻少少面你地D人渣。咁都唔鍾意。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-19 02:09 PM 發表

係呀!我鍾意俾城管打呀!俾人歧視呀!俾人強拆維權,但當我唔係人咁打呀!記者報道都拉去坐監呀!上網又有牆圍住!我好鍾意住呢D國家呀!邊個國家有呀?
係呀,你抵死囉。你 攞嚟賤囉。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-19 07:50 PM 發表

係呀!無人權、無法治、維權俾人打,拉去坐監,邊個國家有呀?
係呀,英國咁仆街,咁你小心D,唔好嚇死 異鄉。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]