• 瀏覽: 3,874
  • 回覆: 8

正所謂,日日新奇鑊鑊金,今晚內地央視又爆大鑊!《焦點訪談》最新一期節目踢爆:「賣國賊」李亨利係香港反修例運動期間,唔單止利用走私渠道為黑暴分子輸送禍港黑金,甚至仲假扮「美國華僑」嘅身分,親自過香港私會周永康、長毛等亂港頭目,密謀禍港大計。之不過,天網恢恢疏而不漏,李亨利最終都係俾內地執法機關拉咗,都算係得到應有嘅報應喇!

話時話,做漢奸做到你咁,真係好鬼敬業喇!喇喇喇,而家有片有圖有真相嘎!咪到時又話人哋屈你喎!

又一個漢奸金主落網,
曱甴犯民黑暴,
個個無曬糧支

我覺得區系大陸的國安人員,特意過香港,美國結識香港點民主派,測試和打聽裡面的關係網,現在可以安心在大陸養老了,如果唔系點會全部有照片?

引用:
原帖由 萬古天門樂 於 2021-4-14 21:09 發表
正所謂,日日新奇鑊鑊金,今晚內地央視又爆大鑊!《焦點訪談》最新一期節目踢爆:「賣國賊」李亨利係香港反修例運動期間,唔單止利用走私渠道為黑暴分子輸送禍港黑金,甚至仲假扮「美國華僑」嘅身分,親自過香港私會周永康、長毛等亂港頭目,密謀禍港大計。之不過,天網恢恢疏而不漏,李亨利最終都係俾內地執法機關拉咗,都算係得到應有嘅報應喇!

話時話,做漢奸做到你咁,真係好鬼敬業喇!喇喇喇,而 ...
不用擔心;一國一制經已開始。

引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-4-15 11:05 AM 發表
我覺得區系大陸的國安人員,特意過香港,美國結識香港點民主派,測試和打聽裡面的關係網,現在可以安心在大陸養老了,如果唔系點會全部有照片?
想多咗。內地最反動往往係體制內人員。

引用:
原帖由 bobho 於 2021-4-16 08:25 AM 發表

想多咗。內地最反動往往係體制內人員。
區系外國國籍,不可能系體制內

引用:
原帖由 萬古天門樂 於 2021-4-14 09:09 PM 發表

仆街689成日話有外國勢力支持,搞亂香港,原來是內地勢力,好心689做好情報搜集先啦,羞家。

引用:
原帖由 萬古天門樂 於 2021-4-14 09:09 PM 發表

吊,又話外國勢力,原來大陸勢力,777,正柒頭。

主題標籤 #周永康
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]