• 瀏覽: 5,373
  • 回覆: 65
+6
引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2021-4-15 04:33 AM 發表
阿差大力提練生化武器人肉核武全球都怕咗佢!
最後應用核能格式化和消毒

集體輪姦雞姦

個節都奇怪,咩大壺節? 

阿三的人戇尻是無得救的

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-4-14 08:56 PM 發表
據印媒報道,當地周一(12日)有超過兩百萬印度教朝聖者聚集在恆河岸邊沐浴慶祝大壺節,而且大部分人都沒有戴口罩。印度警方表示,由於人群數量太過

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/355b4e80dbde491cfece5f442756665f/stheadline/inewsmedia/20210414/share_2021041417495176510.jpg
按物竟天擇理論,阿三DNA或可開始出現抗體

引用:
原帖由 B….哥 於 2021-4-15 05:10 AM 發表

你係咪香港人?你假期未見識過香港嘅泳灘?
咁同腥港人去泳灘一樣壯觀囉

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-4-14 09:44 PM 發表

同曱甴比警察捉一樣壯觀
差好遠,同元朗曱甴被鄉民打就差不多一樣壯觀

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2021-4-14 09:14 PM 發表

上年 2 月初時初有疫情,有人話食多 D 咖哩可以防疫。
他們以牛屎浴抗疫。

正呀,百萬人一齊沖涼!

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2021-4-15 02:48 PM 發表

一個連厠所都唔夠的國家,都唔講咩衛生同抗疫啦😂
無錯,天竺人連廁所也沒有,自然不需要潔廁精,可是連洗潔精也買不起

而朝鮮人由國家分配洗潔精就算是清潔劑品種少,都比天竺乾淨

引用:
原帖由 曲明 於 2021-4-14 09:09 PM 發表
喺佢世界,地球人即係印度人

附件

bxFJkWy.jpg(32.32 KB)

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2021-4-15 08:08 AM 發表
個節都奇怪,咩大壺節? 
印度教宗教活動

大壺節天城體:कुम्भ मेला)是印度教每十二年舉行一次的宗教活動,每次擇一在印度四個城市(安拉阿巴德赫爾德瓦爾烏賈恩納西克)舉行,另外每六年在安拉阿巴德和赫爾德瓦爾舉行半禮,每三年一次小禮。舉行的日期可以長達五十五天,2013年的一次預計將有一億人次參加。

三哥

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]