• 瀏覽: 16,804
  • 回覆: 218
+5
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-14 08:53 PM 發表
伏必泰對後生殺傷力絕對大。。無乜死人全因無乜老人去打。
孕育中的命也是命,這個疫苗直頭係衝着滅絕人類的節奏來的

兩條人命🤤

引用:
原帖由 peter925 於 2021-4-14 09:48 PM 發表
上個月嘅事,隱瞞咗兩個幾星期。
毒媒有選擇性唔發大嚟做

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-14 08:49 PM 發表
消息指,本港有兩名孕婦接種新冠疫苗後流產,兩人均是30多歲婦女,其中一人於3月23日接種復必泰疫苗,數日後下體出血,到伊

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210414/photo/bkn-20210414200609794-0414_00822_001_01b.jpg?20210414201222

呢隻害死人嘅疫苗唔多唔少影響兩個bb:smile_ ...
黃狗曱甴話係好嘢, 你虛不受保啫

香討黃L文宣hfceddie 回應下啦!!!! x 2

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2021-4-14 09:42 PM 發表

又死2個,伏必太後勁凌厲,越追越近。。。
仲要係未出世嘅,呢隻疫苗都幾毒下

mRNA 係利用人體蛋白質係體內人工制造假病毒刺突S抗原蛋白質,同樣BB蛋白質收到mRNA指令一樣會制造出呢啲人工變種蛋白質,唔流產至奇!

引用:
原帖由 Lclau2021 於 2021-4-14 09:16 PM 發表
香討黃L文宣hfceddie 回應下啦!!!!
跟本邊個打疫苗有事都唔想!係的黃畜牲文宣一日到黑出埋的抹黑post!尤其呢隻黃畜!

引用:
原帖由 LaLaChow39 於 2021-4-14 09:20 PM 發表
害死兩個bb嘅好明顯就係佢哋媽媽啦,明顯自己懷孕都仲要去打疫苗,都唔係話佢哋白癡定話佢哋低能
佢想證明一下呢隻疫苗的有效性,點知衰咗

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-4-14 09:15 PM 發表

嗱老老實實,科興就真係有講懷孕係唔適合接種嘅,但係伏必太冇咁講。 今次真係中曬伏, 原來藥廠冇說明清楚副作用,專家又話有曬 第三期數據實掂嘅?

懷孕又想打伏必太,話明應該咨詢醫生。
流產嗰兩個有冇咨詢醫生呢?

落 囝 針

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-4-14 08:49 PM 發表
消息指,本港有兩名孕婦接種新冠疫苗後流產,兩人均是30多歲婦女,其中一人於3月23日接種復必泰疫苗,數日後下體出血,到伊

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210414/photo/bkn-20210414200609794-0414_00822_001_01b.jpg?20210414201222

呢隻害死人嘅疫苗唔多唔少影響兩個bb:smile_ ...
乜唔係話明孕婦唔好打架咩?黐線架?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-4-14 08:56 PM 發表
毒果唔會報導嘅新聞
雖然毒果唔報道,但全世界都知道了

人哋都寫明孕婦唔打得,關疫苗乜事!
反而問題係,點解會幫佢打!

孕婦打乜都危險啦,同盲毛一樣冇常識

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]