• 瀏覽: 34,342
  • 回覆: 549
+12
引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-4-14 03:17 PM 發表

天涯何處無肥西? 我話佢約溝女局冇話佢唔係溝另一件肥西吖
咁又係..........溝欣兒啦.......有水

引用:
原帖由 jalsen8888 於 2021-4-14 03:08 PM 發表
咖啡師 ... 只是一名 bar tender  

乜春都師, 調酒師, 豬肉切割師.... 遲啲整個枱面整理師.  
好肥美多汁,好想做啊

男友,今次可以有4年半時間偷食

19年時候無腦,唔唸後果,宜家抵死

男友庭上向被告高呼:等你出嚟我先結婚,到時請埋你

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-4-14 02:58 PM 發表
前年9月有示威者在旺角警署外聚集,27歲女咖啡師被指把植物丟入火堆助燃,她否認暴動、縱火及在公眾地方管有攻擊性武器共4罪,經審訊後早前被裁定兩項縱火罪及一項暴動罪3罪罪成,今(14日)在區域法院被判囚4年半。被告父親在聞判後痛哭,大聲疾呼「政府無良,殘殺青年」;被告男友則在被告步入羈留室前大叫:「時間好快過,等你出嚟結婚呀。」

https://fs.mingpao.com/ins/20210414/s00001/10767d03055e1b608ae7733943942046.jpg ...
分期執行就甘咯,十幾年。

搶廁紙都4年了,呢個縱火判太輕

引用:
原帖由 bebe1226 於 2021-4-14 03:14 PM 發表

講左黃人世界乜職業都是"師"例如:跟車師、搬運師、機械操作師(司機)、賣飛師、帶位師、落單師(侍應)、售貨師等等。。。
三人行,必有我師……

引用:
原帖由 Newpopcorn3 於 2021-4-14 03:14 PM 發表

所謂殺人放火, 放火從來都係同殺人並列咁嚴重㗎啦, 打刧相對冇咁衰添呀, 你頭暈不如去睇下醫生呀, 個腦會唔會入左水呢? D水乾唔乾淨, 會唔會係屎水呢?
可能佢為左大日本, 去飲左幾碗核廢水

引用:
原帖由 josonlai 於 2021-4-14 03:07 PM 發表
在囚人士有意在院所內註冊結婚,他可以透過更生事務組職員向院所申請,在申請獲批准後,他的家人可以在外面聘請合資格的婚姻監禮人,然後安排註冊結婚 ..

真係有心唔洗等㗎!!
人地話等佢出來先結婚, 但無話同佢結,
可能人地只係想擺一圍請10個前度放下閃, 而家仲收集中,
預計佢坐完剛好完成進度.

4年半已被磨成豆腐乾啦,結柒咩

曱甴仔唔去英國?明明黃圈講到全人類都移民㗎啵

男友其實係想話:等你出嚟,我結咗婚喇!!

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-4-14 02:58 PM 發表
前年9月有示威者在旺角警署外聚集,27歲女咖啡師被指把植物丟入火堆助燃,她否認暴動、縱火及在公眾地方管有攻擊性武器共4罪,經審訊後早前被裁定兩項縱火罪及一項暴動罪3罪罪成,今(14日)在區域法院被判囚4年半。被告父親在聞判後痛哭,大聲疾呼「政府無良,殘殺青年」;被告男友則在被告步入羈留室前大叫:「時間好快過,等你出嚟結婚呀。」

https://fs.mingpao.com/ins/20210414/s00001/10767d03055e1b608ae7733943942046.jpg ...
條曱甴老豆嘈有L用咩!
應同曱甴仔同上同落,
入去享受吓'精彩人生'!

死不悔改!裝落垃圾桶吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]