• 瀏覽: 2,866
  • 回覆: 26
47名民主派因參加初選被控違反《國安法》下的串謀顛覆政權罪,至今有11人,包括劉偉聰、呂智恆、楊雪盈、林景楠、黃碧雲、鄭達鴻、柯耀林、彭卓棋、施德來、李予信及何啟明獲准保釋。其餘36人未審先囚,當中最少12人如重囚般還柙在赤柱監獄,包括黃之鋒、朱凱廸、林卓廷、岑敖暉、陳志全........

奸邪妖獸要受《國安法》重罰,諸位嫂夫人恐怕將要獨守空房好一段年日。

新聞來源連結:
https://hk.appledaily.com/breaking/20210414/TVF3PJ3EP5DONBYUFXV25O24DY/

邊個認係陳志全男友   人?

全全個男人黎睇佢了

探監都要報導? 毒果作文冇晒題材?

引用:
原帖由 ichthys2 於 14-4-2021 14:13 發表
47名民主派因參加初選被控違反《國安法》下的串謀顛覆政權罪,至今有11人,包括劉偉聰、呂智恆、楊雪盈、林景楠、黃碧雲、鄭達鴻、柯耀林、彭卓棋、施德來、李予信及何啟明獲准保釋。其餘36人未審先囚,當中最少12人如重囚般還柙在赤柱監獄,包括黃之鋒、朱凱廸、林卓廷、岑敖暉、陳志全........

奸邪妖獸要受《國安法》重罰,諸位嫂夫人恐怕將要獨守空房好一段年日。

新聞 ...
拜山都咁疊馬

男友人定男炮友?

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-4-14 02:29 PM 發表
全全個男人黎睇佢了
咁全全既各式咪係乸囉

批佢地入住一晚陪伴啦,
配種也好慰安也好

全全出來變L硬心啦
入面大量選擇

引用:
原帖由 聖利aaron 於 2021-4-14 02:44 PM 發表
全全出來變L硬心啦
入面大量選擇
簡直夜夜笙歌,人間天堂呀😆😆😆

引用:
原帖由 七個委屈的薯仔 於 2021-4-14 02:47 PM 發表

簡直夜夜笙歌,人間天堂呀😆😆😆
岑小姐率先表態
話自己適合踎監
大家心態一樣

好可憐

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-14 02:13 PM 發表

新聞 ...
無可能,至少岑太唔使獨守空房,肯定晚晚很忙。

支持縱火,!拆先人山墳!燒人!毀壞公物!阻塞市民乘車!任意傷人的!好心啦.....有少少良知,香港有今天就是呢班黃屍暴徒搞出嚟,民不聊生!自己識趣啲離開中國地方吧!
你地出得黎行,就要預左要還,一上到法庭,成日扮慘,唔係話有病,就賴屋企人有事,好心啦.....有少少良知,自己識趣的離開中國地方吧!

關人叉事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]