• 瀏覽: 547
  • 回覆: 14
中央廣播電視總台(CMG)4月9日開始播放一部新的紀錄片,詳細描述了美國在世界各地造成的人道主義災難,以及北美國家在過去幾年裡糟糕的國內人權記錄。美國軍國主義打着“人權”的旗號,不斷發動侵略戰爭,導致嚴重的人權災難。如果不加限制地使用軍事力量,就會成為霸權主義的工具。當“人權”被當作一種工具使用時,必然會受到濫用...

虛偽的美國,恐怖主義國家

新聞來源連結:

https://youtu.be/C3dhs5nXVcw進入香討影片區

好, 

等班儍仔, 認清美國的邪惡真面目!

等美國仲可無恥的,滿手血腥的仲可霸佔道德高位, 老屈他國不道德!!

美國文宣軍不斷拍劇將美國暴行美化, 漂白佢在這百年來發動二百多場戰爭, 殺人無數的罪行洗得乾淨, 係因為其他各國唔理, 及扮睇唔到而已

讓全心界人認清美國邪惡真面目, 

人人有責

阿爺好波👍

尾角是戰爭機器

請各位大大幫忙分享出去!
讓多些人認清美國真面目,證據確鑿,不容抵賴!惡貫滿盈,死有餘辜!天道循環,報應不爽!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-14 08:51 AM 發表
好, 

等班儍仔, 認清美國的邪惡真面目!

等美國仲可無恥的,滿手血腥的仲可霸佔道德高位, 老屈他國不道德!!
你想多了,個班傻仔永遠都唔會睇到,心盲比眼盲仲嚴重,佢哋永遠都只係睇到中國的"邪惡"一面。

引用:
原帖由 鼠貓 於 2021-4-14 10:16 AM 發表

你想多了,個班傻仔永遠都唔會睇到,心盲比眼盲仲嚴重,佢哋永遠都只係睇到中國的"邪惡"一面。
心盲無辦法,但係有d中立既希望佢地睇到!

無錯,大家要從多角度睇美國的人權政策,不要偏向一方,之後自己再作分析

引用:
原帖由 鼠貓 於 2021-4-14 10:16 AM 發表

今代的曱甴冇架啦,佢腦廢咗,所以社會於放棄佢地,公司拒絕請佢地

寄望將來的新一代好過啦!

裝過成年屎的飯煲,大家都唔想洗返乾淨佢,再煲飯俾自己家人食喎

YouTube好快會做嘢。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-14 10:39 AM 發表

今代的曱甴冇架啦,佢腦廢咗,所以社會於放棄佢地,公司拒絕請佢地

寄望將來的新一代好過啦!

裝過成年屎的飯煲,大家都唔想洗返乾淨佢,再煲飯俾自己家人食喎
另一個比喻係,知道條女做過人盡可夫的天使慰安婦,成個公廁咁,都放棄條女啦,揾過件玉潔冰清的做老婆好過!

引用:
原帖由 行衰運 於 2021-4-14 08:47 AM 發表
中央廣播電視總台(CMG)4月9日開始播放一部新的紀錄片,詳細描述了美國在世界各地造成的人道主義災難,以及北美國家在過去幾年裡糟糕的國內人權記錄。美國軍國主義打着“人權”的旗號,不斷發動侵略戰爭,導致嚴重的人權災難。如果不加限制地使用軍事力量,就會成為霸權主義的工具。當“人權”被當作一種工具使用時,必然會受到濫用...

你播我又播

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-4-14 10:41 AM 發表
YouTube好快會做嘢。
所以中國應加多d 同類視頻,等世界知真相!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]