• 瀏覽: 18,035
  • 回覆: 205
+9
引用:
原帖由 宇宙中的北極星 於 2021-4-13 09:24 PM 發表
公聞黨仲淨返邊個響度
涼瓜傑退左未?

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-4-13 09:32 PM 發表
正人渣,唔好返香港呀。
佢仲敢返咪,拉硬。

ABC 竹升正PK!

又一仆街

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-4-13 09:01 PM 發表

錢就一定收了.........問題未轉移好..........現在應該把名下的物業存款處理好.....!!
香港的物業轉了老婆名下.........收租低消生活開支.........!!
之後在英國的戶口也轉數完成...........美國的戶口也改為公司名..........!!
在加拿大就存款五分之一左右........作為申請加籍用........同時選定學校比仔女安定下來.... ...
然後過幾年,老婆走埋佬。

引用:
原帖由 9big 於 2021-4-13 08:29 PM 發表
港府於去年11月宣布取消4名時任立法會議員的資格,當中包括公民黨議員郭榮鏗。郭隨後更宣布退出政壇,於上周被揭發已與家人遠

想金盤洗手 問左主席梁瓜杰未   

唔掛得 郭大狀唔可以透露住址啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210413/bkn-20210413201639263-0413_00822_001.html
牛鬼蛇神終須現形

有事就拍吓籮柚走人!

引用:
原帖由 wavegom 於 2021-4-13 09:45 PM 發表

成班話核彈都唔割 轉頭爭先著草
兒燈革命,兒兒嬉嬉。

死曱甴

引用:
原帖由 simon_mme 於 2021-4-13 09:46 PM 發表

涼瓜傑退左未?
呢條友竟然冇報應
不公呀

引用:
原帖由 9big 於 2021-4-13 08:29 PM 發表
港府於去年11月宣布取消4名時任立法會議員的資格,當中包括公民黨議員郭榮鏗。郭隨後更宣布退出政壇,於上周被揭發已與家人遠

想金盤洗手 問左主席梁瓜杰未   

唔掛得 郭大狀唔可以透露住址啦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210413/bkn-20210413201639263-0413_00822_001.html
肛門黨就嚟無哂屎蟲啦

禍港垃圾、記住唔好返嚟!

引用:
原帖由 揸波龍爪手 於 2021-4-13 21:17 發表
收夠美金整死香港,而家冚家去大麻國嘆世界,可憐獄中嘅手足前途盡毀
"可憐獄中嘅手足前途盡毀"

仲有d正常香港人受累呀

畏罪潛逃

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]