• 瀏覽: 21,815
  • 回覆: 287
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-13 07:31 PM 發表

你留返同返中人士講啦.我唔返中㗎. 我以事論事㗎咋.🤝🤝
(好呀, 所以話, 反中都是白痴的...

邊有比賽, 不過反中既就係夠白痴, 分析7晒...

美國先進? 點知做到最差,唔怪得d反中白痴要身體誠實地留係中國...

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-13 06:59 PM 發表
武漢肺炎害人不淺.😓😓
黃狗害人不淺,唔死冇用

引用:
原帖由 光棍man 於 2021-4-13 07:39 PM 發表

反中重要留喺香港賴死唔走,嗰啲真係白痴中嘅白痴
係最廢果d, 無膽, 無腦, 無用...
反又唔夠膽, 走又唔夠膽...

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-13 07:10 PM 發表

咪同籃尸們常用的「點解你仲留喺香港」一樣咁廢囉.
黃屍都經常用「點解唔返大灣區」, 都一樣咁廢.

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-13 06:59 PM 發表
武漢肺炎害人不淺.😓😓
美國病毒真係害你不淺
搞到你個腦出問題而不自知

引用:
原帖由 spike 於 2021-4-13 19:42 發表

如果呢班人真係唔用美國軟件 鄉土就安靜晒
而且我都唔知佢地有咩國產os可以取代 iOs windOws android
佢地只會話美國壟斷os市場 迫住要用
Linux ? open source 是世界的、呢啲咪叫自由咯、地球村內個個都有人既自由和權利.
嘜你吾識呢啲咩?

引用:
武漢肺炎害人不淺.😓😓
黃曱甴人蠢唔緊要, 最悲哀係低智

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-4-13 06:51 PM 發表
美國疾病控制及預防中心(CDC)截至周日(11日)的統計顯示,全國過去一周每日平均的新冠疫苗接種數量為310萬劑,連續第

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210413/photo/bkn-20210413180022058-0413_00992_001_01b.jpg?20210413180418

咁神奇,美國疫苗越打越多人中招?
唔通隻疫苗 ...
又世界弟一

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-13 07:04 PM 發表

咁點解你仲用 iOS ,android 或 windows?
你都好白痴
免費畀你用㗎?
冇錢賺會畀你用呀?
你去麥當勞呀使唔使畀錢呀?
我係咪要感激佢呀 戇鳩仔

打錯漂白水呱

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-13 07:30 PM 發表

契弟冇嘢就唔好搵契哥啦, 你講我唔得閒回你㗎
咁你又真系冇揾我既契弟

你打左牛津未呀

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-13 07:04 PM 發表

咁點解你仲用 iOS ,android 或 windows?
點解你仲唔去投胎做個白種人???

引用:
武漢肺炎害人不淺.😓😓
漢奸害人不淺

尾狗講大話,垃圾西苗無效

接種者出現血栓 衞生機構籲停用強生疫苗

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0413_00992_001.html

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]