• 瀏覽: 9,205
  • 回覆: 47
引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-4-22 07:21 PM 發表

中國會喺核戰中滅國,而美國會受重傷,慘勝收場
白痴仔

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-4-22 07:35 PM 發表

白痴仔
咁你認為有咩後果?要記住美國核彈頭數量係中國十信

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-4-22 07:41 PM 發表

咁你認為有咩後果?要記住美國核彈頭數量係中國十信
你真係信大陸只得200個核彈咁少?太天真一吧。英國法國咁拉圾軍隊都300+以上啦。

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-4-22 07:44 PM 發表

你真係信大陸只得200個核彈咁少?太天真一吧。英國法國咁拉圾軍隊都300+以上啦。
但係美國彈頭數量足夠美國向中國作幾輪全面攻擊喎

大陸軍備已差不多可以拍住美俄,美俄各有5000核彈,大陸保守估計也有3000-4000。你計下海陸空及太空的軍備,就預到架啦。大陸唔係傻架。

引用:
原帖由 fwho 於 2021-4-13 05:11 PM 發表
韓戰時都打唔羸大陸,而家過去"保衛台灣",只有兩條路,一係送死,一係核戰攬炒,根本無第三個可能。
中國會不計代價收回台灣,美國同盟友死得十萬八萬人就肯定縮,邊有得玩?
開弓沒有回頭箭, 靠嚇係冇撚用嘅. 咁大代價又冇回報嘅嘢,猶太美國係唔會做嘅.記唔記得索馬利亞.

引用:
原帖由 人類仔 於 2021-4-14 03:56 AM 發表

長江爆肛好大獲... 班友仔唔知威力
打民用設施係反人類罪,何況大陸已經聲明攻擊其大壩,航母就意味可採取一切手段報復,包括核武.

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-4-14 10:21 AM 發表
戰略模糊,本小利大。打唔想打,最好放咀炮!台灣自然買萊豬,買狗糧!

放棄戰略模糊?有冇咁儍呀!
台蛙大安旨意美日協防,仲會買你老味啲比新貨更貴嘅二手軍備咩

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-4-22 06:03 PM 發表

到時幾千個彈頭同時喺中國爆炸
打漁船,只撞死船長但唔爆?

引用:
原帖由 PETERAAAA12345 於 2021-4-22 07:21 PM 發表

中國會喺核戰中滅國,而美國會受重傷,慘勝收場
打死地球二百次同五次有區別嗎?為個騙子島?呃人咩!

老尾夠膽就做喇

美國從來不會打核國,北極熊吵吵鬧鬧咁多年,毛都沒傷過1條
呆灣不要自視過高了

引用:
原帖由 棧道 於 2021-4-27 02:53 PM 發表
美國從來不會打核國,北極熊吵吵鬧鬧咁多年,毛都沒傷過1條
呆灣不要自視過高了
當年俄仔講明要打柒格魯吉亞,
仲同老美講明,你要過來幫拖,我就連你都打柒埋,
老美即刻縮

引用:
原帖由 fwho 於 2021-4-27 06:03 PM 發表

當年俄仔講明要打柒格魯吉亞,
仲同老美講明,你要過來幫拖,我就連你都打柒埋,
老美即刻縮
美國只會為利益而戰

係就快L啲喇, 老尾儍閪成九日打嘴炮

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]