• 瀏覽: 10,620
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
唔係咁頂癮呀!?過黎亮一亮相咋

就向巴士海峽駛了去,叫班台仔連飛機都冇得打?如何是好呢

https://youtu.be/6BL1-nyBAkI進入香討影片區

我都奇怪,怎解美軍只出一兩隻4萬噸級的來南海做孤兒仔,原來大嗰隻閃咗,遺棄佢地喎,慘

航母互訪嘛!海上禮儀

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-4-13 02:50 PM 發表
儍仔~係得就唔會透過中🔥動物給30億美元印度政府洗啦 
你在不少貼都嗡同樣,都冇人啋,好心俾條link大家看,唔好全世界得你知,好吧

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-13 03:56 PM 發表

你在不少貼都嗡同樣,都冇人啋,好心俾條link大家看,唔好全世界得你知,好吧
算吧啦,他自己腦內有一個完全不同的世界,你就不要打擾他啦。
他也不可能將自己的腦內世界給你看。

這種人我接觸得多了,可以試圖理解他的世界,但沒辦法講道理。

引用:
原帖由 sheung1009 於 2021-4-13 04:28 PM 發表

算吧啦,他自己腦內有一個完全不同的世界,你就不要打擾他啦。
他也不可能將自己的腦內世界給你看。

這種人我接觸得多了,可以試圖理解他的世界,但沒辦法講道理。
白痴的人不願醒,因為要佢地接受是一個白痴比死更難受。

摺到被起晒角 美國一定好驚

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-13 02:24 PM 發表
唔係咁頂癮呀!?過黎亮一亮相咋

就向巴士海峽駛了去,叫班台仔連飛機都冇得打?如何是好呢

https://youtu.be/6BL1-nyBAkI
到此一遊

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-4-13 05:53 PM 發表

到此一遊
呢鑊呃得台灣慘囉, 成班台仔打晒飛機, 以為美國會揾隻羅斯福號守謢佢地, 怎知來打卡喎, 仲閃埋添,

情何以堪呀

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-14 12:18 AM 發表

呢鑊呃得台灣慘囉, 成班台仔打晒飛機, 以為美國會揾隻羅斯福號守謢佢地, 怎知來打卡喎, 仲閃埋添,

情何以堪呀
尋晚凌晨,台灣稱25架戰機。14架殲16。但我覺得最少50架戰機,包圍台灣,仲衝入左台灣海峽,尋晚差點武統。四大戰區一級戰備,北京王牌軍83軍會協同武統。斬首小蔡,估計呢個月就會正式武統,就看普京何時打烏克蘭,同步間伊朗打以色列,中國武統台灣。同一時間進行

引用:
原帖由 Sun021212 於 2021-4-14 00:25 發表

尋晚凌晨,台灣稱25架戰機。14架殲16。但我覺得最少50架戰機,包圍台灣,仲衝入左台灣海峽,尋晚差點武統。四大戰區一級戰備,北京王牌軍83軍會協同武統。斬首小蔡,估計呢個月就會正式武統,就看普京何時打烏克蘭,同步間伊朗打以色列,中國武統台灣。同一時間進行
大概是這模式
16號南下不尋常

引用:
原帖由 @海東青 於 2021-4-14 12:26 AM 發表

大概是這模式
什麼模式

引用:
原帖由 Sun021212 於 2021-4-14 00:27 發表

什麼模式
斬首行動
如果失效就是焦土政策。

鍵盤翻頁
左右