• 瀏覽: 47,018
  • 回覆: 530
  • 追帖: 2
+23
引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2021-4-13 02:56 PM 發表
睇過天象專家分析,日本東海岸海水東漂至美國加拿大,量多過向西漂去中國沿岸,台灣就食到應
基於台灣只被世界承認為
中國嘅領土範圍之內
中國一定要捍衛台灣市民嘅安全!

引用:
原帖由 fcw99 於 2021-4-13 03:00 PM 發表

未收到錢唔做嘢住
可能係收咗錢, 所以唔做嘢呢

引用:
原帖由 johnlong18 於 2021-4-13 01:02 PM 發表
日本政府正式決定將福島核污水排入大海,中美韓等多國紛紛做出回應。但中美表態迥異,中方批評日本極其不負責任,美國則對日本政府的決定表示支持

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/8d2fcd39ad3fca4c4cd5c51e6891f858.jpg/e7wX7Y5QkKG-YNj4NKiP3gakJPqmm2fOsObwZ7Dm8Gc?v=w1280r16_9
美國話支持, 咁日本可以倒去加勒比海

香港班環保L啞左?仲唔飛去日本抗議?最起碼去日本領事館抗議一下交下戲啦

運晒D 水去美國到倒啦, 佢一定支持

叫日本自己將啲輻射污水放入火箭度射上太空啦

福島嘅輻射水會跟隨太平洋暖流湧向美加西岸!
然後又回到台灣菲律賓及日本!魚群喜歡隨着海洋暖流生活!
黎緊十年都不會再食日本魚生及海產!

引用:
原帖由 露線圖 於 2021-4-13 02:37 PM 發表
可能或者有機會係...阿拉斯加長腳蟹D腳更加長、加拿大象拔蚌支拔更加大、美國桶蠔個肚更加肥、澳洲龍蝦D鬚更加多、日本多春魚更加多春...
鈤鉢妹兩個閪,三個波,正呀!

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2021-4-13 02:56 PM 發表
睇過天象專家分析,日本東海岸海水東漂至美國加拿大,量多過向西漂去中國沿岸,台灣就食到應
台灣人已經俾菜腫痛洗腦到變白痴, 連萊豬毒水都唔識反對

近年阿拉斯加海產十分便宜。
太平洋水流以順時針流動的。

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2021-4-13 03:02 PM 發表

基於台灣只被世界承認為
中國嘅領土範圍之內
你搞錯了,所謂世界只係你地班毛毛一廂情願的想法.

引用:
原帖由 .kaxka.. 於 2021-4-13 03:06 PM 發表

你搞錯了,所謂世界只係你地班毛毛一廂情願的想法.
你唔識就咪9up!

引用:
原帖由 johnlong18 於 2021-4-13 01:02 PM 發表
日本政府正式決定將福島核污水排入大海,中美韓等多國紛紛做出回應。但中美表態迥異,中方批評日本極其不負責任,美國則對日本政府的決定表示支持

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/8d2fcd39ad3fca4c4cd5c51e6891f858.jpg/e7wX7Y5QkKG-YNj4NKiP3gakJPqmm2fOsObwZ7Dm8Gc?v=w1280r16_9
係都追究中國搞亂全世界先啦 , 條隊有排未到日本

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2021-4-13 03:02 PM 發表

基於台灣只被世界承認為
中國嘅領土範圍之內
蔡婆聲都唔聲喎!萊豬都照食,你認為佢會企係那一邊?

綠色和平及環保團體死曬去邊?!😏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]