• 瀏覽: 8,392
  • 回覆: 46
+3
我最鐘意問黑暴曱甴判監要踎幾耐監

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-13 12:44 PM 發表
至高無上,眾王之皇,比Google神更全能的習大大神,有冇人問吓佢每月收入幾多?

原來佢出書出得好密,全國接近15億人口,家家每月去買一本,佢都已經可以成為全球首富!勁過 Tasla 老細!

大家努力買來學習,唔好買翻版!盜印係犯法!
香港人最鍾意問侯人老母 貴庚。,你老母今年幾多歲,生個仔咁低智。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-13 08:11 PM 發表

問候人呢家野,唔夠某大國D人勁!

係呢,習大大每月收入幾多?習后同公主每月收入幾多?
之前大陸有報導過啊,年薪二十幾萬人仔。不過一國之主,哎你話要用錢做咩野呢?
第二個,阿習份人又唔貪,都無話拖幾十條女出街,又無話整個黃金廁所。

算係咁啦

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-13 08:11 PM 發表

問候人呢家野,唔夠某大國D人勁!

係呢,習大大每月收入幾多?習后同公主每月收入幾多?
習大大工資一定比你少,身家比你多,你去母身體好嗎,幫我問侯你老母,唔好比佢個弱智仔激L死。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-13 12:44 PM 發表
至高無上,眾王之皇,比Google神更全能的習大大神,有冇人問吓佢每月收入幾多?

原來佢出書出得好密,全國接近15億人口,家家每月去買一本,佢都已經可以成為全球首富!勁過 Tasla 老細!

大家努力買來學習,唔好買翻版!盜印係犯法!
你點知某個最鍾意問人幾多錢一個月,你咪某國新移民囉,你咪問緊習大大幾錢一個月囉。

我最中意問200幻曱甴幾時肯死去英國

某小島曱甴好中意問警察使用武力準則,咁點解唔走去你地美國老家,問問當地警察陛下點解動不動就殺市民呢?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-14 01:45 PM 發表

我一早都話,大陸人好鍾意講美國,果然無錯!
嘜你唔係美國人咩?
你認為西人眼中你個樣同大陸人又分別咩?

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2021-4-14 01:58 PM 發表

我高大靚仔,有肌肉,西人以為我係韓星!但一開口,佢哋又以為我係新加坡人!
之後講多兩句就會知你係小學雞

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]