• 瀏覽: 20,344
  • 回覆: 144
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 siuhung 於 2021-4-13 09:29 發表
以為係姻緣,點知被人當天使,條氣唔順囉,個空姐肯定著住紅色衫去自殺!
為情自殺好白痴行為😡😡

網上識男人,預咗被呃。無心理準備非常蠢。

以前都識咁類型嘅人,平時自以為是,以為自己係小康中產言語間不可一世
結果亦跟這女人一撚樣

因果循環
報應不爽

渣男如果有女友, 食蝦條玩人一兩個月都最好狠D 飛左人, 唔好浪費人太多時間la, 如自問左人技巧唔夠好, 唔好食蝦條LA

罷工~攬抄~自縊~

毒果會話死者生前疑曾打科興疫苗

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-13 09:38 AM 發表
攪炒派係鍾意郁下嗌生嗌死,諗嘢畸形,救唔到囉

識諗就唔會當初當攬炒國泰,港龍以至全香港啦!
唉,sad but true!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-4-13 09:14 AM 發表
受疫情影響去年被裁的前國泰空姐,疑近日驚悉男友早有女友,自己竟成第三者,加上不堪長期失業雙重打擊,今被發現在男友開設的葵涌工廈健身中心內上吊

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/90d77a7c13fbea441bcc50b40dc32543/stheadline/inewsmedia/20210412/share_2021041208190444315.jpg ...
👍👍👍😍😍😍大三罷啦喂

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2021-4-13 09:14 AM 發表
受疫情影響去年被裁的前國泰空姐,疑近日驚悉男友早有女友,自己竟成第三者,加上不堪長期失業雙重打擊,今被發現在男友開設的葵涌工廈健身中心內上吊

https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/none/90d77a7c13fbea441bcc50b40dc32543/stheadline/inewsmedia/20210412/share_2021041208190444315.jpg ...
所以話女人狠心起上嚟,真係可以做得好絶…。

十個空姐九隻曱曱,話我黑心都係咁話,大學畢業同呢班飛雞失業,我一d都唔可憐,自己攞黎嘅,人哋有女友又吊頸死,阿爸阿媽養到妳而家咁大個妳一野就去死,不孝...隨時連死咗辦葬禮錢都係要屋企人同妳出,正pk

歸咎於黃屍帶嚟嘅禍害

引用:

曱甴乸以為可以性交賺錢﹐點知曱甴冇糧支又冇良知
曱甴早死早著﹐唔死都冇用﹐再次證明害人終害已

引用:
原帖由 ricowong2503 於 2021-4-24 05:54 PM 發表
十個空姐九隻曱曱,話我黑心都係咁話,大學畢業同呢班飛雞失業,我一d都唔可憐,自己攞黎嘅,人哋有女友又吊頸死,阿爸阿媽養到妳而家咁大個妳一野就去死,不孝...隨時連死咗辦葬禮錢都係要屋企人同妳出,正pk
同意

曱甴無腦害死自己﹐累及家人

Good news

引用:
原帖由 davidsyiu 於 2021-4-24 05:49 PM 發表
毒果會話死者生前疑曾打科興疫苗
打科興唔會死﹐所以要自縊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]