• 瀏覽: 8,593
  • 回覆: 52
+2
景深、快門、高解析度放大觀看 專業級相機曝美海軍等速併行遼寧號!「方圓500公里別想近身」?遼寧號艦群遭美軍「插隊」 狠打臉中大外宣!中國經濟重鎮全在美軍中程導彈射程內 神盾艦「停留」長江口秀肌肉!

https://www.youtube.com/watch?v=sgI4Haw_jDI

大獲了, 南海風險大增!
美軍長江口秀肌肉進入香討影片區

美軍嚟南海旅行.曬太陽,中國打唔成,台灣又要被出賣了。

走啦? 唔留多一陣呢,  係喔 香港已經唔俾你哋逗留補給, 又要去到日本先可以

傻仔老解平時巴巴閉  講無頼同老美差幾皮 人地大搖大擺落你面  聲都唔敢聲 成條契弟咁款

引用:
原帖由 碌都負唔到 於 2021-4-13 09:33 AM 發表
傻仔老解平時巴巴閉  講無頼同老美差幾皮 人地大搖大擺落你面  聲都唔敢聲 成條契弟咁款
白痴真係有樣睇....
人哋在公海曬太陽,可以出咩聲?
解放軍直頭飛入台灣島領空,呆蛙連派飛機升空都唔夠膽,佢哋咪連契弟都不如囉!

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-4-13 10:01 AM 發表

白痴真係有樣睇....
人哋在公海曬太陽,可以出咩聲?
解放軍直頭飛入台灣島領空,呆蛙連派飛機升空都唔夠膽,佢哋咪連契弟都不如囉!
你講得呢句證明你喺台獨份子 喺自己領空飛有乜問題先🐷日日喺度吠 飛去台北都唔敢 正一門口狗

美犬太戇鳩鳥攞張曬太陽嘅相出嚟,代表你戇鳩!人哋解放軍一樣可以咁樣影你哋!夠膽射之火箭過去

引用:
原帖由 碌都負唔到 於 2021-4-13 10:06 AM 發表

你講得呢句證明你喺台獨份子 喺自己領空飛有乜問題先🐷日日喺度吠 飛去台北都唔敢 正一門口狗
臺灣省的人聯合國門口都入唔到呢。

引用:
原帖由 碌都負唔到 於 2021-4-13 09:33 AM 發表
解放軍戰機飛近台灣果陣,美軍戰機去左邊?仲話保護?睇埋呢一段新聞

死欏面甘家勢美航母吾使轉彎從菲律賓海峽夾著尾巴死死氣逃串吾敢正面對中國航母。

引用:
原帖由 時光五缺 於 2021-4-13 08:48 AM 發表
景深、快門、高解析度放大觀看 專業級相機曝美海軍等速併行遼寧號!「方圓500公里別想近身」?遼寧號艦群遭美軍「插隊」 狠打臉中大外宣!中國經濟重鎮全在美軍中程導彈射程內 神盾艦「停留」長江口秀肌肉!

https://www.youtube.com/watch?v=sgI4Haw_jDI

大獲了, 南海風險大增!
美軍長江口秀肌肉
美國驅逐艦只有遼寧號的1/7大,真係小巫見大巫。

引用:
原帖由 神殿老子 於 2021-4-13 01:19 PM 發表

美國驅逐艦只有遼寧號的1/7大,真係小巫見大巫。
中國艦隊仲有055,054那些跟尾,打起上黎,美艦隊會被以分鐘殺絕!

其實日本同關島有冇擔心過,如南海一開戰,呢兩撻地方會係最先被核平的!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]