• 瀏覽: 35,472
  • 回覆: 12
  • 追帖: 1
+29
日本政府周二(13日)決定,將會把福島第一核電站核污水稀釋後排入大海。日本政府在周二召開的決算行政監視委員會會議上決定,

肺炎未完 整多餐你嘆 慢慢陰乾你 可憐在冇人出聲!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0413_00992_001.html

人權L呢?

引用:
原帖由 robin09 於 2021-4-13 08:31 AM 發表
這才是種族滅絕反人類罪行。
狗屁的“人權判官” 哪去了 ?
環保團體呢 ?BBC ,CNN ?   蔡英文 ?
畀大家睇得一清二楚何謂人性

係班冇腦戇鳩仔先信佢哋嘅啫 而家笠曬水嗰啲呀

引用:
原帖由 kuochung 於 2021-4-13 09:49 AM 發表
如果係中國倒核電站核污水,唔知世界各國領導人同人權環保組織會有咩反應呢??
呢個唔係重點囉 所以咪叫垃圾 絕對冇錯

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2021-4-13 10:08 AM 發表

意料之內LA

講真,係衰 但基本上任何國家都會咁做
前蘇聯唔係直頭閂咗佢算數咩

輻射比肺炎更恐怖 更持久

終於有磚家出嚟啦 聽下磚家點講

佢諗住奧運搞唔成 咪攬住囉

兩年後開始 不過已經倒完

引用:
原帖由 A1000 於 2021-4-13 10:56 PM 發表
So cute

引用:
原帖由 A1000 於 2021-4-14 07:45 AM 發表

呢個係事實吖嘛 ! 佢哋成日又話呢樣又話嗰樣。今次日本仔倒核廢水,又唔見佢出嚟講嘢?唔通啞咗呀定盲左睇唔到呀?

所以日後仲有d環保L走出嚟講嘢,你都唔想信佢啦! X色和平係其中一個最多聲音嘅團體。
假仁假義一定冇好下場 等天收啦 就放長雙眼

引用:
原帖由 Fromhell411 於 2021-4-15 12:12 AM 發表

既然政府有決策權,點解要制衡佢?有制衡又如何稱得上有決策權?
既然政府有決策權,洗乜交代點做個決策,點解要講得好清楚基於咩要做呢個決定?
只有申請批核先要交代啫!有權咁做仲要事前交代?儍的嗎?
即係某公司某職級管理層有權開100萬以內嘅支票,但佢開票前要申請,要交代,要講得好清楚基於咩要開呢張票,這是那門子的權??
政府畫線前要攞市民同持份者意見,咁呢D意見係咪一定要接受?唔接受又點? ...
同意

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]