• 瀏覽: 3,132
  • 回覆: 50
+3
再有市民打新冠疫苗後不適送院。政府表示,昨日(11日)共有10名市民打針後出現不同副作用而需要送院治理,他們分別涉及6男

方向報又玩隱瞞,報導新聞,連疫苗名都不敢提,估計又是 0 :10, 或1: 9

如果科興多D,方向報肯定大鑼大鼓

不過狗晚晚都要吃屎,新聞用的圖片疫苗是科興,誤導市民是必需的

香港報紙真正可以當笑話睇,不過是爛gag

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210412/bkn-20210412222613199-0412_00822_001.html

其實伏必泰表面上海總代理。內部有無份研究又唔講,制造系邊有無講?唔明成日踩科興做咩。嚴格哩講伏都算中國產品。可能抽水多過科興。。。黃人應該坐飛機過英國打

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-13 12:40 AM 發表
其實伏必泰表面上海總代理。內部有無份研究又唔講,制造系邊有無講?唔明成日踩科興做咩。嚴格哩講伏都算中國產品。可能抽水多過科興。。。黃人應該坐飛機過英國打
Biontech + 輝瑞研究的,上海只是亞太區代理,其實就是想中國買,中國當然無份研究

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-13 12:51 AM 發表

Biontech + 輝瑞研究的,上海只是亞太區代理,其實就是想中國買,中國當然無份研究
但哩句話古怪。。復星亦有參與投資該疫苗項目的研發並配合了該疫苗在中國境內所開展試驗

白粉謊22:26先出, 仲要唔出名, 好有機全部係伏必die,  以往8:2都會講

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-13 12:54 AM 發表

但哩句話古怪。。復星亦有參與投資該疫苗項目的研發並配合了該疫苗在中國境內所開展試驗
中國境內無確診,連科興都要在巴西在臨床測試

你研究清楚字眼先,biontech絕對不算中國有份研發的疫苗

如果有,外國打手早玩野啦

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-4-13 12:51 AM 發表

睇過下報導, Biontech先係主力研發.
而輝瑞係負責臨床數據個part.

引用:

復星第一、二期有份,第三期要外國做無份.

都好少事,繼續打

引用:
原帖由 XEO 於 2021-4-13 01:48 AM 發表
都好少事,繼續打
但復必泰明顯有高血壓副作用

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2021-4-13 12:58 AM 發表
白粉謊22:26先出, 仲要唔出名, 好有機全部係伏必die,  以往8:2都會講
狗要護狗主

BNT  幾率真高

引用:

洛克菲勒家族嘅輝瑞梗係想中國買啦。
中國嘅計劃生育政策,元兇就係洛克菲勒家族!!!

附件

Screenshot_2020-12-06-15-39-27-742_com.android.browser.jpg(150.91 KB)

引用:
原帖由 seriouslyhansom 於 2021-4-13 02:09 AM 發表

洛克菲勒家族嘅輝瑞梗係想中國買啦。
中國嘅計劃生育政策,元兇就係洛克菲勒家族!!!
呢個政策反而令到中國加快富強

洛克菲勒家族嘅賠了夫人又折兵

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]