• 瀏覽: 14,534
  • 回覆: 140
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 小朋友JJ 於 2021-4-12 10:18 PM 發表
趕走呢班黑記, 全賴有李百全, 若果仲係梁家榮,肯定呢班人唔會走, 必定係一路收公帑一路反政府
梁家榮係一個大黃人,更係利用手中權力包庇屬下,佢唔走,港台有排亂

呢個記者之前同兩個男同事去左某酒店爆房傳聞,兩王一后,其中一個仲係鬼佬

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-4-13 06:06 AM 發表
以前英國管唔駛理咁多野
而家玻璃心好Q麻煩
你意思系以前英國時期港台可以公開支持北愛爾蘭獨立??

抵死

敗走

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-4-12 10:59 PM 發表
離開港台可以隨心所欲講返人話,仲好
黃狗始終係狗,出到邊都狗口長不出象牙!

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-4-12 10:05 PM 發表
香港電台英文時事節目《The Pulse》去年3月訪問世界衞生組織官員有關台灣議題引起關注,被指有違一個中國的原則及《約章》中香港電台作為公...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210412/share_2021041221322690191.jpg

https://image.stheadline.com/f/874p0/0x0/100/hd/ee1a922b931215b8a1b02acd1f6ca549/stheadline/inewsmedia/20210412/_2021041220412238557.jpg ...
香港黑媒👎👎👎

香港賤台已經無聽好耐

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-4-12 10:59 PM 發表
離開港台可以隨心所欲講返人話,仲好
佢係自己辭職
唔似美國記者講完野比特朗普炒

「商務及經濟發展局及後發表聲明,指局長邱騰華認為該集節目當中的表達,有違一個中國的原則及《約章》中香港電台作為公共廣播機構所訂明的目的和使命,又指廣播處長作為香港電台的總編輯,必須對此負責。」

咁梁家榮是否被炒魷魚🦑

引用:
原帖由 小朋友JJ 於 2021-4-12 10:18 PM 發表
趕走呢班黑記, 全賴有李百全, 若果仲係梁家榮,肯定呢班人唔會走, 必定係一路收公帑一路反政府
只係冰山一角而已,鄉講電台連根都腐爛埋,根本冇得救。

陸續有來

佢樣不差,可轉行做雞

港人眼光短淺,心胸狹窄,又孩子氣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]