• 瀏覽: 14,479
  • 回覆: 140
  • 追帖: 1
+3
OMG!

引用:
原帖由 小朋友JJ 於 2021-4-12 10:18 PM 發表
趕走呢班黑記, 全賴有李百全, 若果仲係梁家榮,肯定呢班人唔會走, 必定係一路收公帑一路反政府
仲會攞啲乜嘢外國豬肉記者獎😂

漢奸真係有様睇。

引用:
原帖由 海島肥馬 於 2021-4-12 10:34 PM 發表
呢個妓者,免費
傳聞上文華玩多p喎...傳到港台真係似妓寨喎

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-4-12 10:59 PM 發表
離開港台可以隨心所欲講返人話,仲好
係囉, 你對住利君雅都唔講啦

叫佢快d躝

李百全做到嘢,下一步踢走埋差妹

辭咗職做回老本行3P服務中心,剩做黃畜生意都發過豬頭😅

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-4-12 10:24 PM 發表
期待更多奸邪妖獸離開。
差妹

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-4-12 10:59 PM 發表
要曱甴講人話,天方夜譚

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-4-12 11:05 PM 發表

傳聞上文華玩多p喎...傳到港台真係似妓寨喎
有可能係呢單嘢先辭職

引用:
港台唔畀講人話,咁要執左港台先得!

引用:
原帖由 奶露神街 於 2021-4-12 10:05 PM 發表
香港電台英文時事節目《The Pulse》去年3月訪問世界衞生組織官員有關台灣議題引起關注,被指有違一個中國的原則及《約章》中香港電台作為公...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210412/share_2021041221322690191.jpg

https://image.stheadline.com/f/874p0/0x0/100/hd/ee1a922b931215b8a1b02acd1f6ca549/stheadline/inewsmedia/20210412/_2021041220412238557.jpg ...
清黃係好事

唔辭都冇前途喇,玩x完!

港台點解唔報?

關我L事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]