• 瀏覽: 5,680
  • 回覆: 95
1. 如食肆想做晚市堂每14天檢測,新安排如下:如果所有員工都已接種疫苗第一劑,所有客人都須使用「安心出行」,不再接受寫紙仔可容許食肆放寬每檯4人至6人,並堂食時間由晚上10時到午夜12,但食客50%及宴會20人維持

2.所有員工都已完成兩劑+14天生抗體,消費的客人都已打第一針以及安心出行,可安排清潔區(clean zone) ,打針員工及客人,每台可再上升8人,宴會上限可達100人,特定範圍內堂食時間可至凌晨2時。

黃絲好快無飯食了..

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/611143/酒吧員工-客人接種第一劑疫苗後-可有限度重開-強制用安心出行

邪惡軸心尾國不論晶片'軟體'科技和生化ai病毒研製都是世界第一,令世人讚嘆

平時都兩部電話跟身,影響不大

引用:
原帖由 cskch 於 2021-4-12 05:21 PM 發表
1. 如食肆想做晚市堂每14天檢測,新安排如下:如果所有員工都已接種疫苗第一劑,所有客人都須使用「安心出行」,不再接受寫紙仔,可容許食肆放寬每檯4人至6人,並堂食時間由晚上10時到午夜12,但食客50%及宴會20人維持。

2.所有員工都已完成兩劑+14天生抗體,消費的客人都已打第一針以及安心出行,可安排清潔區(clean zone) ,打針員工及客人,每台可再上升8人,宴會上限可達100人, ...
打咗一針都係高危,點解唔等到第二針後先放鬆。

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2021-4-12 17:23 發表
平時都兩部電話跟身,影響不大
其實無人有興趣你的私穩. 最重要大家搞好個疫情姐. (隻APP 連電話號碼都無問的)

頭先記者會有個黑記將限聚同用安心出行同人權掛勾問問題

局打針 死得人多囉!

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-4-12 05:24 PM 發表

打咗一針都係高危,點解唔等到第二針後先放鬆。
因為唔咁樣既話連第一針都會少人打, 本身開始少確診都應該要慢慢放寬, 用呢個條件黎要求多D人打疫苗不失為一個好辨法

引用:
原帖由 cskch 於 2021-4-12 05:21 PM 發表
1. 如食肆想做晚市堂每14天檢測,新安排如下:如果所有員工都已接種疫苗第一劑,所有客人都須使用「安心出行」,不再接受寫紙仔,可容許食肆放寬每檯4人至6人,並堂食時間由晚上10時到午夜12,但食客50%及宴會20人維持。

2.所有員工都已完成兩劑+14天生抗體,消費的客人都已打第一針以及安心出行,可安排清潔區(clean zone) ,打針員工及客人,每台可再上升8人,宴會上限可達100人, ...
支持,唔用app 就返屋企自煮囉!

曱甴店千祈唔好開

引用:
原帖由 daniel47877 於 2021-4-12 17:27 發表

支持,唔用app 就返屋企自煮囉!
佢地唔識煮架喎..

引用:
原帖由 老餅精英 於 2021-4-12 05:25 PM 發表
局打針 死得人多囉!
去英國咪唔使打針囉又可以呼吸自由空氣做乜仲留喺香港

引用:
原帖由 eos888 於 2021-4-12 05:37 PM 發表

你up乜 英國都要打喎 

引用:
原帖由 eos888 於 2021-4-12 05:37 PM 發表

你估個個員工可以打?

滅黃屎團

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]