• 瀏覽: 6,031
  • 回覆: 45

有正經嘅唔睇,睇大紀元?
唔係傻都唔知仲有啲咩形容詞形容呢啲人。

國防部發言人已經出咗聲:
一是反對。
二是不怕。
仲係唔係官方講呀?

中國人係唔怕恐嚇㗎!
港奸驚嘅話就走先。

提示: 違規內容已被屏蔽
潘金蓮也不是每日紅杏出牆,所以不能用淫婦形容她。

葉繼歡也沒有天天打刧,所以,他不是賊!

被拉黑申報:
哈哈!隻闖門之犬終於自動退粉,有時好言相勸,對方未必有自知之明。反而,惡言相告,才會懂自動退粉。

引用:
原帖由 持劍衛道 於 2021-4-12 04:06 PM 發表
本版有一小撮人指控其他人“偏執地參考大紀元”。
其實,指控別人偏執而自己不思考自己是否偏執,這樣做法是對政治討論無補於事的。
------
最近,有一個親建制派的網台,出了一個視頻,標題是:‘’中美史上,首次發生,美軍戰艦強闖長江口,付出史上最慘代價,中國政府讓全世界不敢相信。‘’
====
我呼籲這一小撮人搜尋之,就知道我不是偏執的。
-----
我的評論:
更重要的是--
論 ...
大紀元講咩你信咩?
你睇唔緊要,但唔使吓吓轉載呀!
央視講嘅你唔報導,走去報導大紀元講嘅嘢、你有幾愛國呀?
呢單嘢央視都有報導。

央視先係官方新聞渠道,而唔係大紀元。

係人都知大紀元有問題㗎啦,連美國佬都親口話呢個媒體好有問題。

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-4-12 08:48 PM 發表

大紀元講咩你信咩?
你睇唔緊要,但唔使吓吓轉載呀!
央視講嘅你唔報導,走去報導大紀元講嘅嘢、你有幾愛國呀?
呢單嘢央視都有報導。影片
央視先係官方新聞渠道,而唔係大紀元。

係人都知大紀元有問題㗎啦,連美國佬都親口話呢個媒體好有問題。
請聚焦一樓的論點。
一樓哪些你反對?

引用:
原帖由 nigel2014 於 2021-4-12 08:33 PM 發表
潘金蓮也不是每日紅杏出牆,所以不能用淫婦形容她。
懂不懂中文,本帖子是關於:有網台說:美軍戰艦強闖長江口,付出史上最慘代價,中國政府讓全世界不敢相信
----
邀請你以愛國者角度 分析這個議題。

@mart1212  
一樓第一句的核心部分:“ 指控別人偏執而自己不思考自己是否偏執,這樣做法是對政治討論無補於事的。  ”

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]