• 瀏覽: 19,363
  • 回覆: 197
  • 追帖: 1
+6
白卡仔白痴唔係冇道理 ,因為連個老豆都一鳩樣🤭
種瓜得瓜🤗

Lunch哥的傻,好大可能係由佢阿爸遺傳兩個講嘢都傻傻地

出名乜先得架。

佢都幾出名㗎嘛 出名低能 

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-12 01:53 PM 發表
總系覺得哩條友性格,講話方式,好似香討幾條友仔
佢好似已改邪歸正無再搞事,重同藍營大隻Man friend左,係個老竇唔知亂噏盞害個仔

佢老豆話小事! 應該拉埋佢老豆,點教仔

引用:
原帖由 eos888 於 2021-4-12 01:50 PM 發表
人稱「lunch哥」的中六學生李國永及六旬退休女保安員疑在去年8月一宗死因聆訊休庭時,在法院外以粗言

穢語辱罵證人,早前遭律政司加控刑事藐視法庭罪,案件今在高等法院提訊。由於二人的法援申請被拒,今日並無律師代表,但李將就法援署的決定提出上訴,故申請將本案押後再訊。陳慶偉法官應其要求,押後本案至8月2日,但提醒:「呢個係一個非常嚴重嘅指控,同埋係非常嚴重嘅案件,請你哋真係認真處理 ...
咩而家又做童軍手勢?唔五一嗱?咩料呀?

有咁既老豆就有咁既仔, 人地死左個女上死因庭, 佢走去法庭搞死者老母~

掉返轉, lunch 仔死撚左, 有人走去搞你, 話你唔係佢老豆, 用粗言穢語辱罵, 舉中指, 擋你路, 過程用4 分鐘, 到時你個仆街唔好打人, 唔好報警喎, 好少事~

白卡仔果然出名,搞到去高院開審簡直係身分像徵🤭

引用:
原帖由 eos888 於 2021-4-12 01:50 PM 發表
人稱「lunch哥」的中六學生李國永及六旬退休女保安員疑在去年8月一宗死因聆訊休庭時,在法院外以粗言

穢語辱罵證人,早前遭律政司加控刑事藐視法庭罪,案件今在高等法院提訊。由於二人的法援申請被拒,今日並無律師代表,但李將就法援署的決定提出上訴,故申請將本案押後再訊。陳慶偉法官應其要求,押後本案至8月2日,但提醒:「呢個係一個非常嚴重嘅指控,同埋係非常嚴重嘅案件,請你哋真係認真處理 ...
個退休女保安,65歳人,長者卡都攞得嘞,仲咁天真幼稚?

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-4-12 03:27 PM 發表

咩而家又做童軍手勢?唔五一嗱?咩料呀?
金主要求,是緬甸手勢!

老西都推畀白眼狼啦, 條白卡仔係聽咗白眼狼話人生更精彩所以肆無忌憚為所欲為,至犯下這次幼稚嘅錯誤。 估計都係坐6個月。 

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-4-12 01:53 PM 發表
總系覺得哩條友性格,講話方式,好似香討幾條友仔
Petxx H, ChrisXX, XXX64 ... 低智毒果打手

引用:

讀中六識搭車去各大商場攪事,如果個老豆認為小事,點解唔認罪等刑。這對人父子是香港悲劇。保安都知認錯,2父子還做大龍鳳,以為可成黃痴瘋。

李父又想話自己做仔白痴
Lunch哥未驚過

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]